[]

Tarlayı satmak için emlakçı gerekir mi?

Ege’nin bir ilçesinin köyünde ceviz tarlamız var, fakat iki üç yıldır satılamıyor.
Bu tarlanın fiyatını belirlemek ve müşteri bulmak için bir emlakçıyla anlaşmamız şart mı?
Cevizler düzgün bakılmadığı için 6. yılında hala düzgün mahsul vermedi, bakım yapılsa çok kârlı bir yer olacak. Fakat sürekli halamlar ve babam arasında kriz çıkıyor çünkü halamlar tarlayla ilgileniriz diyorlar ama yaşlarından dolayı bunu yapacak durumda değiller.

Satsak çok rahatlayacağız gerçekten. Babama da dert oldu bu iş. Ne yapmak gerekir?

 
Muhtara biz burayı satıyoruz demekten başka bir seçenek yok.

Anca biri muhtara sorar yer var mı diye muhtar der ha şu var diye öyle .
  • aids rakun  (25.05.22 21:36:28) 
Kendiniz ilan açmadıysanız açın, müşterinin ne zaman bakacağı belli olmuyor . Yüksek fiyattan yazın, geri dönüşlere göre kademe kademe düşürün .
Muhtar ve oradakilere söylemek iyidir.
Bazı emlakçılara sözleşme yapmadan da bilgi verebilirsiniz .
Şurda tarlam var, şu fiyat istiyorum .
  • dunyatuhaf  (26.05.22 11:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.