[]

ritalin - uyuşturucu testi

merhaba,

yaklaşık 1 senedir ritalin kullanan birisi uyuşturucu testine girdiğinde sorun olur mu? testi temiz çıkar mı?

teşekkürler

 
ritalin'in iceriginde ne var, detayli bakmak lazim, icerigindeki seyle uyusturucularin icergindeki ne benzer ve hangi miktarda acaba?

bu ilaclar bagimlilik yapiyor ama iceriginde uyusturucu oldugu icin mi yoksa benzer bi madde oldugu icin mi bilmiyorum.
  • damba  (25.05.22 19:14:20) 
Amfetamin yanlis pozitifligine neden olabilir, yani ecstasy kullananlarinkine benzer bir sonuc cikabilir. En az 1 hafta onceden ilaci birakmayi ve testi verirken bu durumu doktorunuza soylemeyi oneririm. Tabi bu dediklerim idrardaki uyusturucu testi icin gecerli; sac vb gibi kriminal arastirmalar icin bu sure cok daha uzun olabilir.


  • gibicibicis  (25.05.22 19:28:48) 
ritalin’in hammaddesi metilfenidat, yani amfetamin.

“Uyuşturucu testi yapıldığında vücutta; metadon, benzodiapezin, barbitürat, TCA, THC, metamfetamin, melek tozu, ekstazi, eroin, morfin, bonzai ve kokain gibi uyuşturucu maddelerin olup olmadığı saptanır.”

ben metamfetamin’den şüphelenmiştim, amfetamin ve metamfetamin aynı şey mi bilmiyorum, o yüzden bir bilene sorayım dedim
  • mya  (25.05.22 19:31:58) 
"Used to treat ADHD, methylphenidate (Ritalin) is a well-known cause of false positive tests for amphetamine or methamphetamine, and LSD."

www.goodrx.com
  • Barki  (25.05.22 19:36:47) 
Temiz çıkarsın


  • aids rakun  (25.05.22 21:42:23) 
temiz çıkmasa bile reçeteli ilacın olduğu sürece sorun yaşamazsın, zaten ritalini de kırmızı reçete olmasan satın alamazsın.


  • orpheus  (26.05.22 00:31:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.