[]

Birtakım erkek davranışları için yorum

Kadın tarafı kendisine ilgi gösterdiğinde kadına flörtöz karşılıklar veren, konuşurken de ufak ufak kadınla flört eden ama kadın aralarındaki enerjiyi/çekimi açıkça dile getirince veya ona duyduğu ilgiyi açıkça belli edince ''Nasıl yani??? Anlamadım.'' gibi tepkiler veren erkek... Ne yapmak, nereye varmak istemekte?

Erkek kişisinin hayatında bir kadın yok, bu kesin bilgi. Kadınla sadece takılmak istiyor desek kadın takılmak istediğini belirtince neden ''E tamam o zaman, sonra görüşürüz, haydi iyi akşamlar.'' benzeri şeyler diyerek ortadan kayboluyor? Ekstra bir bilgi de vereyim, kendisi 49 yaşında.

Eklemeyi unutmuşum, bir önemi var mı bilmiyorum ama 2 yıl önce 13 yıllık eşinden boşanmış.

 
bazi insanlarin genel tavri flortoz oluyor. karakteri yani. kadin bu yuzden arkadaslik iliskisini yanlis yorumlamis olabilir.


  • Kittie  (25.05.22 00:02:39) 
Kendine güveni sıfır ya da “emotional baggage” var sırtında. 49 yaşında adam, en az 30 yıllık hikaye. Kim bilir neler yaşadı garibim.


  • gabe h coud  (25.05.22 00:04:59) 
O nereye varmak istemektedir bilemem de onla bir yere varılmaz. Boşuna enerjinizi harcamayın.


  • asteriks  (25.05.22 00:33:29) 
Bu benim. Direkt ilk elden cevap vereyim. Flortoz takilma huyum oldugu için senle de boyle takılıyorumdur ama senle iliskim olsun da istemiyorumdur. Bilhassa da surekli aynı ortamda bulunuyorsak, yani ayni isyerinde falansak. Sadece lafini yaparim ama senle bir sey yasamaya yanasmam. Gecistiririm kaçarım muhsbbet o noktsya geldiğinde.


  • stavro  (25.05.22 01:01:44) 
Genelleme ama çevremde gördüğüm erkeklerde hiç sekmeyen genellemedir: Genelde uzun evlilikten çıkan erkekler baskın kadınları bulup onlarla hızlıca manita oldu ya da evlendi. O nedenle bu grup erkeklere normal flörtle değil net olarak " ben istiyorum biz olduk" diye yaklaşılmazsa kaçıp baskın birini bulana kadar kovalıyorlar.


  • lcha  (25.05.22 08:40:28) 
30'larının başında evlenmiş. Muhtemelen öncesinde de uzun bir flört ve birliktelik dönemi var abimizin. Şimdi boşandıktan sonra hala kendisine ilgi duyulup duyulmadığını test ediyor. Özgüven tazelemek için muhtemelen sadece size değil, etrafındaki pek çok kadına flörtöz davranıyor. Amaç karşısındakini değil, onun ilgisini elde etmek. Sizin de ona ilgi duyduğunuzu anlaması onun için yeterli. Özgüveni okşanmış oluyor. Hâlâ kadınlar tarafından beğenildiğinin sağlamasını yapıyor. Yoksa niyeti sizinle ya da karşısındaki kişiyle takılmak falan değil. Ondan daha derin bir ihtiyacı tatmin etme peşinde; yılların altında ezilmiş özgüveninin.


  • thracia  (25.05.22 09:21:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.