[]

Tarla Güvenliği: 7/24 izleme

2.5 dönümlük ince uzun bir tarlanın güvenlik masrafı aylık ne kadar olur? Konum olarak mobil internetin gayet iyi çektiği bir yerden bahsediyorum. Kamera ile 7/24 cloud kayıt ve canlı izleme istiyorum. Asgari ne olur aylık masrafı?




 
bu kadarcık bir tarla için nedenini söylersen belki başka seçenekler söyleyebiliriz.

Zira 2.5 dönüm için, elektrik bağlatsan bir dert, yok ben güneş enerjisi ile çözeceğim desen bir dert.
Gece vakti gelir, ışık tutar indirir. İleriden kör noktadan vurur indirir. Elektriğini keser. Yani değemez bağlattığına iki güne senin kamerayı da alır götürürler.

Böyle bir güvenlik sistemi 100'lerce dönüm tarlaya ve insan kombinasyonlu bir sistem olmadıkça, hele ki tarlada çöp olmaya mahkumdur.

Yok çit falan çektireceğim desen valla maliyetine değmez, hem de senin tarlaya ya da yan tarlaya traktör girdiğinde bir ton sorun olur.
  • yeninesiltupcu  (24.05.22 23:40:50) 
7/24 cloud kayıt neredeyse sınırsız internet gerektirir, aylık 200 ona yaz, cloud servisi de 100 lira alır, güneş enerjisi + güç kaynaklı bir kamera takılır çözülür gibi.

Tapo outdoor kamerası alınır, 1000 lira sanırım, tapo care aylık 7 dolar-10 dolar. güç kaynağını gündüz şarj edip gece çalışacak bir güneş enerjisi çözümü lazım, 5bine çözülür gibi, 12v veren büyük bir powerbank falan bulunursa.
  • atom karincanin torunu  (25.05.22 09:56:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.