[]

Tekirdağ-Malkara / Aydın-Kuyucak / Kırklareli-Babaeski karşılaştırması

Memuriyette tercih yapacak arkadaşım hayati önemde bi karşılaştırma. Üç yerde de bulunmadık, tanıdığımız yok. Yaşayan bilen var mıdır ne düşünüyorsunuz?
Kendisi aslen eskişehirli yani arada sırada git gel yapacak, onun dışında tek basına yaşayacak kadın kişisi.



 
aydın'ı bilmem ama bir trakyalı olarak tercihim malkara olurdu. tekirdağ merkez yakın, şarköy yakın. yeni otoyol , ile çanakkale yakın. istanbul zaten burnunun ucu. babaeski kötüdür demiyorum ama biraz kırsal kalıyor. trakyanın her yerinde kadın zorluk çekmez zaten.


  • delidir yakalayin  (24.05.22 21:12:09) 
arkadaşının mesleği ne bilmiyorum aydının iş anlamında yoğun olmayan, sakin bir yer olduğunu söylüyorlar. tatil yörelerine yakın olması cazip geliyor. babaeskiyi hiç duymadım. bir dönem tekirdağda bulundum. sanayi yoğunluğundan mı bilinmez ama ilçelerdeki kiralar yüksek. bu nedenle memur olarak tercih etmezdim.


  • nevrotik  (24.05.22 21:23:33) 
Diğer yerleri bilmiyorum ama babaeski ufak gelebilir kırklarelinde yaşayıp 20dkkada ulaşımı sağlayabilir.
Kırklarelinin çoğu memur ve emekli ilaveten üniversite açıldığı için öğrenci çoğunluğu var.
Ama genel olarak sakin bir yer, avm yok, deniz yok, istasyon caddesinde bolca park-cafe var.
Haftasonları gezeyim derse arabaya ihtiyacı var
  • kararsızataletfilozofu  (24.05.22 21:53:24) 
Tekirdağ / Malkara - Trakya'nın tek Büyükşehir'in ilçesi, ilçe ortalama bir anadolu şehri kadar gelişmişliğe sahiptir, ilçe insanları Tekirdağın büyükşehir olması ve iş sahası nedeniyle kozmopolittir. Artısı, Tekirdağa ve İstanbula 1,5 saat uzaklıktadır.

Kırklareli / Babaeski - Trakya'nın en sakin sessiz şehrinin ilçesi, Malkara'dan küçük ve daha az sosyal imkana sahip, insanlar çok iyi, ilçe kozmopolit değil, avrupalı insanların yaşadığı modern kafalar var ancak pek sosyal imkan yok. Artısı: Lüleburgaz ve Kırklareli'ne 30 dakika, İstanbul'a 1,5 saat uzaklıkta olması.

Aydın -Kuyucak : Aydın olması sizi yanılmasın burası bir köy, yani insanlarıda ilçede harbiden köy kafasında, izmir, aydın vs vs yakın mı , evet yakın ama diğer iki ilçenin imkanlarının 10'da biri bile yok.

Trakya olsun taştan olsun, ben oyumu Malkara'dan yana kullanıyorum.
  • Kronikkötümser  (24.05.22 22:39:10) 
cok gelip gidecekse kuyucak: cünkü yakın. burası ile ilgili hic fikrim yok. gitmedim. görmedim.

babaeski, cok kücük bir yer. gidip gelmek icin malkara'ya göre uzak.

malkara bu üçlemede ki en iyi alternatif bence. pek çok yere yakın ve kendi de gelişmiş bir yer. kuyucak'a göre eskisehir'e biraz uzak.

trakya'da yasamak farkli bir güzellik o nedenle: malkara > babaeski > kuyucak derim.
  • helenart  (25.05.22 00:02:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.