[]

Ford Fiesta 1.6 Titanium 2015 Yarı Otomatik Benzinli tavsiye eder misiniz?

Merhaba. Araç Ford Fiesta 1.6 Titanium 2015 Yarı Otomatik Benzinli. Km yaşına göre oldukça düşük. Satan adam polis memuru sanırım. Sorun olacağını sanmıyorum. Boya, değişen ve tramer mevcut değil.

Fiyatı 340.000 TL

Bu araca daha sonra LPG taktırmayı da düşünüyorum.LPG taktıracak olmam biraz kafamı karıştırıyor sadece. Çok km yapmayacağım için dizel almaya gerek yok diye düşündüm.

Ne dersiniz? Bu araç alınır mı?

 
öncelikle lpg konusunu aklınızdan çıkarın. zarardan başka bir işe yaramaz. fiesta 1.6 benzinliler tam otomatik şanzıman diye biliyorum. en sağlam motor ve şanzıman ikilisine sahip bir araç. fiyat bandını bilmiyorum ama alınır.


  • sormayageldim  (24.05.22 12:55:08) 
Katalog değeri şehir içinde 8,4 litre

Forumlara bakınca şehir içi 9 ile 9,5 litre arasında tüketim. Akaryakıt fiyatlarına bakınca insan arabaya binmeye çekilir bu tüketimlerle.

Bu zamanda araba ya dizel olmalı, ya da benzinli olacaksa 3 silindir 1,0 olan yeni tip motorlardan olmalı yakıt tüketimi için.

Aynı kasa Fiesta'nın dizeli ortalama 5-6 litre yakıyor olmalı mazot ile.
  • John Bloor  (24.05.22 13:47:15) 
Lpg taktırmayın. Taktıracaksanız bunu almayın.


  • musti 336  (24.05.22 15:36:52) 
Ayni model ve kasayi kullandim 2-3 yil. Sehir ici 7,5-8 arasi, uzun yol 120 cruise ile 7,2 ortalamasi. Fabrika cikisi baski balatasi tr’ye uygun degil cok cabuk yipraniyor. Benimki garanti kapsaminda tr icin uretilen versiyonla degistirildi. Expertizde mutlaka baski balataya baktirin 3-4 sene once 4-5k tutmustu. Yeni degismisse sorun yok tas gibi arabadir.


  • lynda.com  (24.05.22 15:48:41) 
1.6 benzinli fiestalar kuru kavrama powershift şanzıman kullanıyor diye biliyorum. Sorunlu bir şanzıman olduğu söyleniyor.


  • thewhitewolf  (24.05.22 17:10:05) 
Dizel al diyen arkadaş mazot ne kadar bilmiyor sanırım. Dizelin hiçbir mantığı kalmadı. Ben sıfır alırken benzinli yerine aynı paraya dizel verdiler ve şu an hiç memnun değilim. Hem mazot daha pahalı hem de ötv'si neredeyse iki katı.

LPG'yi de çok kullanıp amorti etmen lazım. Arabayı deldireceksin, bagajın gidecek ya da stepneden feragat edeceksin. Hiç gerek yok benzinli olarak mutlu mesut kullan.
  • robin one persie  (24.05.22 18:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.