[]

Çivisiz tablo

Asmak mümkün müdür, iz bırakmayan güçlü bir yapışkan vs var mıdır?
Veya çıkarken boyatacağım zaten diye çivi çaksam anlaşılır mı?



 
koçtaş gibi yapı marketlerde tesa markalı cırtlı ve yapışkanlı askılar var ben evde sık kullanıyorum ve oldukça memnunum, ayrıca sökmesi çok kolay ve temiz oluyor.


  • gencfb  (24.05.22 12:04:32) 
çift taraflı bantı diklemesine yapıştırınca taşır. köpüklü ve silikonlu diye 2 çeşit var. hangisi daha az iz bırakır, boya kaldırır görevliye sormak lazım.


  • onemoremile  (24.05.22 12:09:24 ~ 12:09:35) 
patafix olur.


  • jelly bear  (24.05.22 12:28:01) 
çıkarken boyatacaksan çivi çak gitsin, boyacı alçıyla kapatır delikleri, asla anlaşılmaz.


  • sir gawain  (24.05.22 13:27:37) 
yüzey düzse (alçı sıva gibi) cırt cırtlı bantlar işe yarayabilir. yüzey pürüzlü ise cırt cırtlı bantlar genellikle işe yaramıyor ve diğer seçeneklerin hepsi de iz bırakıyor. (patafix yağlı bir iz bırakıyor, çift taraflı bant sökerken sıva ile beraber geldi.)

çıkarken boyatacaksanız patafix olur ama ne kadar yük taşır bilmiyorum. ben kağıt poster asmak için kullanmıştım. en garanti seçenek delmek, sonra alçı ile kapatırsınız.
  • inheritance  (24.05.22 13:35:32) 
Çift taraflı bant iz bırakıyor. 3m marka cırtcırtlı tablo asma bantları da duvar pürüzlü ise sıvayı söküyor. Eğer boyatacaksan çivi çak daha ucuz


  • photo85  (25.05.22 12:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.