[]

Yurtdışında Online Bankacılık

selamlar, yurtdışında online bankacılığıma ulaşmam lazım ancak IP sebebiyle, yurtdışına erişim kapalı olduğu için bir türlü giremiyorum. Bankaya nasıl ulaşacağımı da çözemedim. VPN ile Türkiye'den bağlanıyormuş gibi yapmanın en mantıklı olduğuna karar verdim.

Daha önce VPN'i hep Türkiye'deyken yurtdışından bağlanıyormuş gibi kullanıyorduk, şimdi yurtdışındayken nasıl Türkiye'den bağlanıyormuş gibi yapabilirim, onu bilemedim.

Önerileriniz olursa sevinirim.

 
turkiye'den bir arkadasina soyle anydesk acsin sana
baglan, o bilgisayarin tarayicisindan islemini yap
islemini yaptiktan sonra yurtdisina da acmayi unutma ayarlardan
turkiye'de arkadasin yoksa ben yardimci olabilirim

edit: simdi aklima geldi de, kimseye guvenin yoksa turkiye'den server da kiralayabilirsin
servera ubuntu kurarsin tarayicisindan istedigini yaparsin
  • nibba  (22.05.22 15:26:48 ~ 15:29:34) 
uzaktan baglantiyla arkadasinin bilgisayarian baglanmak en mantiklisi olur.

bu arada yurtdisinda baglantida sorun olmamasi lazim online bankacilikta, baska bi sorun olabilir mi?
  • fakyoras  (22.05.22 15:30:31) 
Muhtemelen guvenlik sebebiyle bankanin ayarlarindan yurt disi erisime kapatma emri verdiniz oncesinde. Bankanin cagri merkezini arayip yirt disi erisime actirin hesabi, en kolayi o olur.

10 yildan fazladir yurt disindayim ne kendi bankalarima erisimde sorun yasadim ne de cevremdeki Turklerden boyle bir sorun duydum.
  • sertac akin  (22.05.22 15:45:19) 
1. muhtemelen y.dışı IP'leri engellemişsiniz. Bunun y.dışından erişerek açamazsınız. çözüm olarak tr'den birisi yardımcı olacak. bu en kolay yöntem. ücretsiz tr vpn bulmak da eziyet.

2. bankaya ulasmak icin Türkiye hattınız, wi-fi destekli alt yapısını kullanabilirsiniz (Turkcell Wi-Fi gibi). Bu durum 0 850 numaraları arayabilrisiniz ya da 444 numaraları. 0850 için önüne +9 ekleminiz lazim. +90 850 gibi.

adi gecen hizmet: HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
www.turkcell.com.tr
  • helenart  (22.05.22 18:59:57 ~ 24.05.22 18:36:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.