[]

ETS Tur parayı hemen otele mi geçiyor

Bir sorun olduğunda otel kabul ederse diyor ve otel kabul etmiyor ve paramız hiç oluyor. Var mı böyle bir dünya ya çok canım sıkkın, dandik alışveriş siteleri bile parayı satıcıya geçmeden önce x gün tutuyor parayı




 
Ama mağduriyet yaşandığında da hiçbir şekilde ets koruyamıyor müşterisini

Verilen görselle ve konumla alkası olmayan bir yerden girişimizi yapmadan güvenlik endişesiyle ayrıldık ets ile iletişime geçtim tesise sorduk öyle bir şey yokmuş diyorlar ondan bir şey yapamayız dedi bize.

Bu çok ucu açık bir konu, tesisler kontrol edilmiyor ve bu sayede çok rahat dolandırıcılıklar yapılabilir.

Gidemediğim bir seyahatim için rezervasyonumu iptal etmek istedim yine aynı cevap. Daha rezervasyon tarihime 2 hafta var ama yine yakıyorlar paramı. Bunun tüketici hakları kanununda bir yeri yok mu?
  • not sure if serious  (22.05.22 14:51:44 ~ 14:52:26) 
bu şirketlerin sitelerinde olan otellerden haberi yok. ets değil de prontoturda oda rezerve ettik, online ödedik. otele gidince fark ettik ki, şirketin otelle anlaşması bitmiş. otele rezervasyon vb de yapılmamış. iade aldık ama sonuç olarak otele gittiğimizde kapıda kaldık. şikayet.var benzeri yerleri takip etmek ve yazmak işe yarıyor.


  • nevrotik  (22.05.22 19:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.