[]

Araba Seçimi

Merhaba, bir süredir arabayı değiştirmeye niyetliyim lakin karar veremedim. Öncelikle, bütçe 1 milyonu 50 kuruş bile geçemez, sonun da sonu 1 milyon TL.

Gönlümden geçen A3 ama BMW 1 veya Mercedes A da olabilir, ilk olarak hatchback tercih ediyorum, eğer sedan olacaksa Peugeot 508 isterim - dışarıdan- çok beğendiğim için. Yalnız yaşıyorum (çocuk falan yok yani), arabaya da genel olarak sadece iki kişi bineriz.

Civic baktım, Toyota baktım, ne bileyim Opel baktım mesela hiç içime sinmedi. Sizin öneriniz, şu markadan uzak dur ya da bu gayet güzel dediğiniz herhangi bir marka/model olur mu?

Teşekkür ederim.

 
net mercedes A.


  • false pretension  (21.05.22 20:07:13) 
Prestij ariyorsan ticaret yapiyorsan audi merso.
Arizasiz sorunsuz istiyorsan civic.

  • divit  (21.05.22 21:16:31) 
a3 veya mercedes’ten tipini beğendiğin modeli seç derim. bence a3 daha güzel ama zevk ve renk meselesi denebilir. eğer boyuta ihtiyacın yolda 508 vs falan hiç bakmana gerek yok.


  • roket adam  (21.05.22 21:34:29) 
a3 'den (2015 sportback 1.6tdi ambiente) 508 benzinli gt-line a gecen biri olarak, net 508 derim.


  • deadscream  (21.05.22 22:00:22) 
Mercedes markasının olduğu yerde başka diye sormak heyecan aramaktan başka birşey değil. Yıldız'a rütbe sorulmaz.

Honda sorunsuz falandır tamam ama yol tutuşu, ses olaylarına falan gelince iş "ben 1milyon tl'yi neye ödedim" dersiniz.

Psa grubu pahalı ama buradan 3008'i tek geçerdim ben. 5008 varsa o da olumlu yoksa 2008 o da olumlu. Ama 508'e para ödemezdim.

Edit: ben yeni civic e bindim. Full de alsanız o yol sesi olayı benim canımı sıkıyor. Beklentiler farklılaşabilir diye notlayayım.
  • baldan kaymak  (21.05.22 22:26:54 ~ 22.05.22 09:22:05) 
Ben yeni Civic cok begendim tasarim olarak, incelem bakmadım.

Peugeotlarin hepsini seviyorum ama dokunmatik klima beni hep üzüyor bir de direksiyon konumu herkese göre degil, test sürüşü yapmadan asla almayın. Ben misal kayınpederin 3008'de sıkıntı çektim biraz.
  • logisticsmanager  (22.05.22 00:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.