[]

ps3 kullanicilarina 2-3 soru... (controller, vs..)

1- dun oynarken sixaxislerimden bir tanesinin analogunun plastigi soyuldu. soyulunca sert bi kisim kaldigindan o sekilde parmak acitiyor.

www.visavis.jp yabanci sitelerde soyle cover'lar buldum ama turk sitelerde bulamadim. dogru keywordleri mi bulamiyorum yoksa satilmiyor mu boyle bir sey? sirf plastigi soyuldu diye yeni sixaxis mi alcam yahu? napiyim dogubanka, yaziciogluna falan mi ugriyim yoksa var midir nette bi adres cat diye kartla alabilecegim?

2- kullandiginiz ve kesinlikle deneyimlediginiz, orijinal sixaxislere kalite olarak yakin bir yan sanayi var midir? dualshock olmasina (titresim olmasina ya da) gerek yok, sadece analog stick'i kaliteli olsun. hangi marka bu baglamda kalitelidir. kontorland'e falan guvenemedim ne bileyim.

3- pes 2010'da arkadasimla gayet iyi bir takim olusturduk. puanlarimiz 600+ . 2vs2 bizle kapismak isteyen ve turkiye sinirlari dahilinde olan bir 2li varsa, geceleri ozellikle oynayabiliriz.

4- elimde assassin's creed 1 var. eskidi belki ama cok guzel. eskimis herhangi baska bir oyununuzla takas yapabilirim. maksat farkli oyunlar oynamak.

5- konsolsepeti.com , (belki biraz da benim uyari maillerim ve irtibatimla olmustur) artik oyun kiralamada 24 tl lik kargo parasini almamaya karar verdi. dolayisiyla bir oyunu bir haftaligina 10 tl ye kiralamak mumkun. bunu da paylasiyim dedim, gonlumu aldilar sagolsunlar.

sozluk ici mesajla veya burada mesajla veya cevapla yoluyla her turlu ulasabilirsiniz.

tesekkurlerimle



ek: 1 nolu soruya ek olarak, bu duyuruyu verdikten sonra dogubanka gittim bulamadim hicbi dukkanda yok.

 
ben yazıcığlundan kontorland aldım 40 liraya, şeker gibi.


  • duk leto  (14.06.10 22:44:36) 
1. doğubankta prenses storeda, www.dealextreme.com linkte verdiğime benzer bir şeyler vardı, belki işini görür. ya da tahtakaleye gidersen orada tamir yapan yerler olabiliyor. bir de mecidiyeköy konsol dünyası da tamir yapıyor sanırım.

3. fifaya geçin. oyun olarak ,en azından bana göre, daha iyi ama online verimi tartışmasız daha iyi. böylece lagsız oynamak için türkiye ile sınırlı kalmazsınız.

5. süpermiş, emeğine sağlık, + rep :D
  • aidiyetsiz  (15.06.10 00:10:14) 
1 aidiyetsiz, yoktu ya hicbiyerde ondan. dogubank icindeyse bu prenses store, orda da yoktu. zira butun katlarda butun dukkanlara sordum. m.köy'ü bi de yazicioglunu deniyim.

türk bir sitede yok mu bu linkini verdigin seyden yahu?

3 pes her zaman bana daha yakin olmustur. gonul bagi. naparsin : ) online olayinda haklisin, pes 2011 de degisir bu umarim. sanmam ama.
  • la traviata  (15.06.10 00:25:01) 
2- Dartyden 6-7 ay önce 30 liraya ''Kontorland'' bir kol almıştım. Titreşim olayı yok tabi ama pes fifa gibi oyunlarda gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Tuşları biraz sert ama alışılmayacak gibi değil ama 3-4 saatlik kullanımdan sonra yaralayıcı olabiliyor :)

5 içinse teşekkürler. siteyi bile bilmiyordum :)
  • borumu  (15.06.10 00:35:48) 
bulsam ben de alıcam o başlıklardan hatta dxte stoklara girse yine alırım ama yok. türkiyede daha da yok :)

valla ben ps2de pes oynamaktan gow serisini hiç oynayamamış biri olmama rağmen euro 2008 den beri EA tarafındayım. adamlar yapmış.
  • aidiyetsiz  (15.06.10 23:54:23) 
buldum tahtakalede o basliklardan

www.arimaelektronik.com

bu koruma kilifinin yaninda ek olarak var onlardan. oley
  • la traviata  (16.06.10 11:27:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.