[]

600bine kadar ev

Selamlar

Yatirimlik amacli düşünüyorum. hangi sehirden ilcelere bakmami onerirsiniz.


 
İzmir.


  • jack of hearts  (20.05.22 01:40:47) 
600 bine izmirde varoş mahallesinde çingenlerle göbek atarsın.


  • limonlu eksi  (20.05.22 07:16:07) 
izmir seyrek


  • nuisance  (20.05.22 09:19:56) 
eğer para nakitse İzmir Dikili'den arsa al.
fiyatlar son bir kaç yılda deli arttı ama bence daha da potansiyeli var.

  • teritori  (20.05.22 09:59:59) 
İzmir Menemen diye daraltayım biraz daha aramanı. Cihat E. Çiçek diye Youtube'da çok sevdiğim bir abimiz var. Günlük ekonomi yorumu yapar, fonları inceler, ucuz kredi varken konutları kapın der. İzmir'de ikamet ediyor. Şimdi videoyu ve dakikasını bulmakla zaman kaybedemem ama geçen haftaki bir yayınında tam olarak bu konu hakkında konuştuğu için İzmir dedim, aklımda kalmış. Ben de ev arayışı içindeyim ve İstanbul'da bakınıyorum. İzmir'deki fiyatlara bakınca baya şaşırdım ucuzluğuna evlerin. Mesela hızlıca bir baktım, şunlar dikkatimi çekti:
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
  • jack of hearts  (20.05.22 10:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.