[]

Motoru kaptıp anahtarı çektikten sonra sönmeyen ışıklar

Hemen sönmüyor birkaç dakikadan sonra sönüyor kadran ışıkları ve dokunmatik ekranın ışığı. Arabada otomatik farlar var 2022 model ondan mı acaba?




 
coming home - leaving home gibi bir ozelligi vardir. bazi araclarda devre disi birakilabiliyor. genelde otomatik yanan farlarla beraber calisiyorlar.


  • helenart  (18.05.22 18:30:37) 
2022 model olmasi ile ilgisi yok, 2000 model arabalarda da vardi bu eve gelis/evden cikis ozelligi. Arabayi evin onune (driveway) parkedince arabadan evin kapisina (ya da evin kapisindan arabaya) kadar karanlikta yurunmemesi icin olan bir ozellik.

Turkiye'de genelde villa tipi evler degil de apartman dairelerinde yasandigi icin pek bir islevi yok ama bir zarari da yok.
  • sertac akin  (18.05.22 20:44:52) 
Tamam da kadran ışığı ile eve varma başka yere varmanın ne ilgisi var. Farlardan bahsetmiyorum ki. Önce farlar sönüyor zAten. Ama ekranla göstergeler birkaç daika sonra sönüyor. Arabayı kitlerken de kilit tusuna iki defa basınca bütün ışıklr aönüyor. Tek basarsam yine hemen sönmüyorlar. Ama anahtarı içerde bırakıp gidersen dediğim gibi ekranla gösterge ısıklrı yine hemen sönmüyor.


  • regina phalange  (18.05.22 21:01:55) 
Guzel gozuksun diye konuyor.


  • divit  (18.05.22 21:15:37) 
@divit akü biterse de güzel gözükecek mi?


  • regina phalange  (18.05.22 21:26:14) 
Follow me.

Karanlıkta yolunuzu bulabilin diye olan birşey. Akü öyle kolay kolay bitmez, akülü araç değil bu.
  • baldan kaymak  (18.05.22 22:05:33) 
Yeni tip araclarda akuyu bitiremezsin. Teybi bile acik birak maksimum 1 saat sonra kapaniyor, isiklarin da 15dk falan suresi var.


  • divit  (19.05.22 01:46:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.