[]

Vfs randevu

Fransa vizesine ihtiyacım var. Saçma sapan olaylar sonucu randevuyu uçaktan bir gün öncesine alabildim. Vfs randevuyu iptal etmiyor edemezsin dediler başka bir güne randevu alamıyorum o yüzden. Gününü bir kez değiştirmiştim sonradan bana uygun tarihe boşluk varken daha fazla saat değiştiremezsin diye uyarı verdi.

Biraz karışık anlattım ama başka ülkeden vize almak dışında bir çözüm var mı sizce? Ya da daha önce benzerini yaşamış olan vardır belki?


 
vfs ile yakın zamanda fransa için uğraştım. yardımcı olabilirm. vip alırsanız size başka bir tarihi verebilir. fransanın buradaki tek temsilcisi de onlar. yani biraz zorundasınız.

ben daha önce avrupaya gitmemiş normal türk vatandaşı için fransa vizesi vip başvuru yaptım vfs ye. 2 ay sonra yanıt verdiler. 2 ayı gözden çıkarmanız gerek bizim gibi iseniz.
  • charlotte blanc  (18.05.22 10:44:03) 
Uçak 10 haziranda. Zamanın olsaydı keşke. Teşekkür ederim.


  • malwethiel  (18.05.22 10:53:53) 
*Zamanım, mobilden editleyemedim. Daha önce birçok çıkış bir çok schengenim var arayıp bir sorayım ben yine de vip olsa diye. Tekrar teşekkürler.


  • malwethiel  (18.05.22 10:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.