[]

Almanya, isvicre, Lidl'a gidenler veya nespressocular

Selamlar
oncelikle yillarin espressocusuyum. benim gibi aliskanligi olanlar dogrudan sorularima yanit verirse hatta 1 yanit bile gelse cok tesekkur edecegim.

Lidl'daki Bellarom kapsul kahvelerde viola decaff olani hala tedavulde mi?(sadece bu sorunun cevabini bilenler direkt yazabilir devaminda yazdiklarim daha yorumsal seyler)

yarin isvicre'deki yakinimi marketten almaya zorlayacagim da fi tarihinde cesit cesit alirken kafeinsiz espresso satin aldigimi farkedince nerdeyse aglayacaktim o kadar sevmedim. ama su an buna yoneliyorum carpinti sorunu, kafein bagimliligi vb sebeplerden.

Bellarom mor paketli viola ve ristrettosu vs beni her turlu goturuyordu(normal kafeinlisi) decaf'ta bu markada israrci olmali miyim, nespresso daha mı iyi olur? ya da bellerom yine XL paketleri stoklayıp kafeinlisini, sütle seyrelteyim mi ne dersiniz? bu kucuk paketli sut kremalarindan da alabilirim veya laktozsuz. $ok markete bile gelmis kucuk paketlenmis kahve sutleri*-* denemedim de kafeinliyle devam edersem boyle seyler yapabilirim.

 
avusturya'dayim giderken bakayim lidl'a, haber veririm.


  • c1b2k3  (17.05.22 16:16:45) 
İsviçre'deki lidl'da viola decafflar satılıyordu iki ay öncesine kadar da İsviçre'de farklı markaların ve nespressolarin farklı çeşitleri (Türkiye'de olmayan) de var. Onları da araştırabilirsiniz. Bellarom iyi bir marka değil bana kalırsa.


  • fraise  (17.05.22 16:18:55) 
@fraise tesekkur ederim ama bizimkiler biraz yogun bi surecteler onerdigin marka modeller neler? hangi marketlerde olabilir yakin yerde bir yere yonlendireyim migros lidl coop falan gibiyse deneyebilirim
ps: bellarom ucuz diye stokluyorum o kadar da damak tadımı geliştirmemeye çalışıyorum....(tr'de bir çalışan)

  • ala09  (17.05.22 16:27:00 ~ 16:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.