[]

xbox/ps?

oyundan anlamam. bu ara bir hevesim depreşti. xbox veya ps alsam mı diyorum.
hangisini alayım, sonrasında başka ne masrafı var bu işin?
game pass vs. almak şart mıdır?


 
xboxta game pass var. aylık 20-30 lira vererek bayağı bir oyuna sahip oluyorsun.


  • birmilyonunvarmi  (17.05.22 14:32:41) 
ps'e de geliyor bu ay sonunda xbox game pass'in aynısı.

Bunları almak zorunda değilsin oynamak istediğin oyunu direk satın alıp oynayabilirsin. Ama oyunu online olarak birisiyle oynayacaksan ya da bu game pass muhabbetlerinden yararlanacaksan aylık abone olman gerekiyor.

playstation'ın exclusive oyunları çok başarılı. Eğer last of us, god of war, uncharted vs gibi hikayeli oyun seviyorsan direk playstation al. Ama sony genelde pahalı bir şirket. Bölgesel fiyatlandırma yok. xbox'a göre daha pahalıya mal oluyor çoğu oyun. Bunu da akılda bulundurmak lazım.
  • nuevo  (17.05.22 15:10:56) 
Hic ps sahibi olmadiysan daha once, bence ps5 dijital cok iyi bir alternatif.

Ha tabik ps sahibi olmayi birak pcde bile oyun oynamadiysan o zaman xbox series s daha iyi olabilir bilmiyorum.

Ben ps5 derim.
  • floydian  (17.05.22 15:28:26) 
PS5 Alıp haziranda da yıllık 400 liraya ps plus paketi ile birleştirmek bence şu an en iyi seçenek. İlk kez alan birisi için bu paket ile gelen oyunlar zaten rahat iki yıl oyalar. Xbox gamepass her ne kadar biraz daha avantajlı gibi görünse de playstation kalitesinde oyun katalogundan mahrum.


  • chavezding  (17.05.22 19:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.