[]

Ikcilara soru

Teklifi kabul edip, ihbar süresi bitip tam ise başlayacağı hafta ben daha iyi bir teklif aldım, onu değerlendiriyorum, bunun için kusura bakmayın derse bir aday

tepkiniz ne olur
Sık sık karşılaştığınız bir durum mu bu

Yeni teklif kazanç noktasında en az yüzde elli daha fazla ve döviz. Kendi ürünlerini geliştiriyorlar. Belki bir kaç ay sonra telefonunuzda olacak. Kendi departmanımi oluşturmuş olacağım zamanla. Alanımda yalnız olacağım. Birinden bir şey öğrenmem /görmem zor olacak.

İşe başlayacağım yer ise çok hızlı büyümüş ve bir sürü ülkede iş yapan bir yer. Takımın bir parçası olacağım. Cok projesi ve teknik olarak çok imkanı olan bi yer. Öğrenme egrim burada daha iyi olacak gibi görünüyor.

Yeni teklifte ekipte eski iş arkadaşımlarim var. Kurucu ve yönetici de arkadaşım aynı zamanda

 
Sık karşılaşılmasa bile hayatta böyle şeyler de var. Muhtemelen senden önce görüştükleri kişiye teklif sunarlar.


  • robin one persie  (17.05.22 08:49:56) 
Nadir de olsa olabiliyor. Ama şirket ne kadar kurumsal da olsa, hiring manager ne kadar yüksek profil biri de olsa, böyle bir durumda aday hakkında kötü düşünüyor, ghosting yapabiliyor, çocukça davranışlar sergileyebiliyor. İşe alımda ve sonrasında her zaman adayın vazgeçme hakkı var, bunu en baştan kabul etseler böyle durumlarda hayal kırıklığı ya da duygusal başka tepkiler göstermezler.


  • gabe h coud  (17.05.22 11:17:07) 
Cok sinirleniyorlar nerdeyse sovuyorlar. Gecen bi tanesi bana hakaret edecekti zor tuttum herifi :) omur boyu kinlenmistir artik.

Ama salla gitsin onemli olan senin cebine giren para.
Iyi firma kurumsal sirket diye bir sey kalmadi zaten.
  • divit  (17.05.22 11:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.