[]

istanbullu ve istanbulu iyi bilen arkadaşlar

1 adet boğazda balıkçı
meyhane
gece kulübü
muhakkak görün dediğiniz bir takım yerler

sevgilimle birlikte gideceğiz. muhakkak burada yemeli, rakı içmeli dediğiniz güzel yerler önerirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

 
bütçe var mı? ona göre daha doğru öneriler gelir.
mutlaka gidilmeli: sunset
boğazda balıkçı: mavi balık
ortaköy camii manzaralı restoran: banyan
gece klübü: sortie, masquerade club, majestueux club exclusive
  • gabe h coud  (16.05.22 15:01:43) 
balıkçı --> lacivert
gece klübü --> chilai
bi akşam da kalamış marina'daki divan'da bir tur oturun derim çok keyifli bi bölge.
bi akşam da boğaz turu tarzı bir şey planlarsan çok güzel olur.

gitme diyeceğim yer --> beyoğlu, özellikle de istiklal şu an sıkıntılı.
  • roket adam  (16.05.22 15:50:11 ~ 15:58:10) 
maaşlı çalışan mısın ticaret adamı mısın bunlar boğaz hattı ve istanbul gece hayatı için önemli kriterler.
şöyle ki bir masada maaşını bırakabilirsin mesela arkadaşın yazdığı LACİVERT.

  • jamswety  (16.05.22 16:35:05) 
Ben de lacivert konusunda uyarmaya geldim. :D Birkaç hafta önce bir tanıdığım, ailesiyle (karı koca ve 2 küçük çocuk) kahvaltıya gitmiş oraya 2000 TL vermişler. Akşam yemeği, rakı, balık dersen 10 kağıda yakın tutabilir.


  • esece  (16.05.22 17:13:48) 
boğazda balıkçıya gitmek için 300-400 km seyahat edip Çanakkale'ye gitmenizi tavsiye ederim. gidiş dönüş, otoban ücretleri vs dahil edildiğinde Istanbul boğazı'ndaki herhangi bir balıkçıdan daha ucuza çıkarsınız.

meyhane olarak Pendik'te lipa var. kişi başı 350-400 falan verirsiniz.
boğazda park fora var. kişi başı 1000 lira verirsiniz.
muhakkak görün diyeceğim yer, hafta içi sabaha karşı karaköy'de işlerine gitmeye çalışan insanlar. Meryem ana kilisesi'nin arkasında galata simitçisi var. oradan simit alın ve etrafa bakının.
  • co2s2  (16.05.22 17:57:36) 
Maaşlı değilim ticaret ile uğraşıyorum ama 10 kapıt bırakıp da çıkmak istemem :D

Çanakkale önerisi güzel ama İstanbul’da bir düğüne katılmak İçin gidiyoruz gitmişken de bir iki yere gidebiliriz diye düşündük

Kaldığımız otel taksim civarında bosphorus cvk düğün de orada hazır oradayken istiklalden geçip bi Galata kulesine de götürmek istiyordum ama çok mu sıkıntı istiklal hiç geçmeyelim mi?

mikla- mükellef karaköy
  • not sure if serious  (17.05.22 22:22:45 ~ 10.06.22 08:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.