[]

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Bt kulaklık almayı düşünüyorum ama birkaç sorundan dolayı sürekli erteliyordum.

-Kulakiçi kulaklık takmakta zorlanıyorum, kulakiçine sokmak rahatsız edici geliyor.(Şuan kullandığım rahatsız eden kablolu kulakiçi kulaklığın çapı 0.5cm)

-Bu kadar küçük bir şeyi büyük ihtimal kaybederim.

Bu yüzden ensede birleşenlerden birkaç model baktım.
www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

Fakat bunların da kaba bir görünümü mü var bilemedim. ANC gürültü önleme özellikleri de yokmuş, önemli bir eksiklik midir?
Bu gibi modelleri kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz, ne gibi sıkıntıları var?
"Benim de bu gibi endişelerim vardı ama şu model kulakiçi kulaklık kullanıyorum on numara" dediğiniz önerilere de açığım.

 
neden hala bu kaba modellere bakıyorsunuz ki? ben airpods 2. nesil kullanıyorum.. o kadar bütçem yok diyorsanız deneyimlediğim, airpods 2. nesilden ses ve performans olarak pekte farklı olmayan oppo enco air modeli tavsiye edebilirim..

düşürür kaybederim diyorsanız bunlar için 25-199tl arası kulaklık askısı / boyun aparatı satılıyor.. spigen, galio gibi markaların ürünleri var..

silikonlu olanları hiç denemedim.. size de tavsiye etmem.. kulak içinde ciddi ağrı yapıyor bende..

www.hepsiburada.com
  • synche  (16.05.22 15:41:56) 
tronsmart onyx ace veya pro yu tavsiye edebilirim.


  • aeroknight  (16.05.22 16:01:35) 
bazı kulaklıkların mikrofonu ile telefonda konuşmak işkence oluyor. mikrofonunun iyi çalıştığına emin olun.

etrafımdaki bir çok insan (ben dahil) ucuz kulaklık kullanıp sonra AirPods aldı. aradaki fark dağlar kadar.
  • co2s2  (16.05.22 17:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.