[]

İnternet Servis Sağlayıcısı

Arkadaşlar 4-5 ay sonra ülke dışına taşınma durumum var. Ttnetin taahhütü bitiyor ve taahhütsüz fiyatları çok fazla. durumumd dolayı taahhüt vermek istemiyorum. Taahhütsüz firmalar var malum sizce hangisini tercih etmeliyim kullandıklarınızdan önerebileceğiniz var mı ? teşekkür ederim.




 
çoğu firmada taahhüt verseniz bile eğer yurtdışına çıktığınız için taahhüt bozuyorsanız, para istemiyorlar. (bir sormanızda fayda var)


  • co2s2  (16.05.22 11:41:45) 
En uygunu ve düzgünü Türknet.


  • tss  (16.05.22 11:56:55) 
Cevap çok net şekilde turknet


  • michael_knight  (16.05.22 12:32:25) 
@co2s2'nin soyledigine ithafen;

ben turk telekoma taahhut vermistim, birkac ay sonra yurtdisina tasindim. taahhut verirken yurtdisina cikarsam tazminat almayacaksiniz di mi diye sordum, evet dediler. iptal ederken once tazminat istediler. sonra sikayet olusturdum, gorusmeyi incelediler, ve soz verdikleri icin tazminat almadilar. ama bu sozu bastan almasam tazminat alacaklardi. o yuzden ben olsam turknet alirdim.
  • lemmiwinks  (16.05.22 13:50:17) 
Turknet'le taahhut vermeden kullanilabilir.

Kablonet vardi bizde, yurtdisina gitmeden 3 ayligina dondurulabiliyordu, ikameti yurtdisina aldiktan sonra mail atarak iptal edilebiliyor kontrat ekstra ucret odemeden. Aradaki surede donduruldugu icin ekstra fatura da yazmiyor
  • fakyoras  (16.05.22 14:53:02) 
Kablonet. Gittiğiniz yerde kablonet altyapısı yoksa ücretsiz iptal edebiliyorsunuz, yurtdışı olarak spesifik olarak sordum yine aynı şekilde altyapı olmadığı için iptal ediliyormuş.


  • aguen  (16.05.22 17:42:02) 
Turknet'in fiyatı bu ay 139 tl oldu, sanırım diğer sağlayıcılar da zam yaptı, (baktım da mileni.com da aynı fiyat olmuş)

Turknet de Mileni.com da taahhütsüz, ikisi de Türk Telekom alt yapısı kullanıyor. Ben mileni.com denemedim ama Türknet de bir den fazla aboneliğim var, iptal ettiğim de var (sorunsuz) belirli bir süre dondurup fatura vermediğim aboneliğim de var.

Kısacası bence de Türknet, hatta buradan bizden birinden referans no alırsan bir ay bedava kullanırsın, hem sen hem referans veren.
  • John Bloor  (16.05.22 17:54:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.