[]

Fm22 çok kolay değil mi?

Gegenpress ve pozitif futbolla yenemeyeceğim takım yok oyunda. Galatasaray ile namağlup ligi alıyorum. Avrupada kupa kazanıyorum. Milli takımla dünya kupasında geleni gideni eze eze yeniyorum. Şu an yarı finaldeyim. Muhtemelen 2026 dünya kupasını kazanacam. Oyun neden bu kadar kolay? Yıllardır hiçbir fm bu kadar kolay gelmemişti.




 
Genelde 3.ligden vs takim alip oynuyorum ben, buyuk takimlarla oynamak pek zevkli oluyor.

Es es'le 2027deyim su anda, keyfime diyecek yok. Yavas yavas takimi oturtuyorum mis gibi.

İspanya-almanya-ingiltere-italya-turkiye, su ligleride en dusuk kumedeki takimlarla lig sampiyonlugu alana kadar oynayip sonra birakiyorum.
  • fakyoras  (16.05.22 00:56:10) 
Fm 21 oynuyorum, fm 22 almadim ama youtubedan takip ettigim 4-5 yayinci var. Gordugum kadariyla oyun daha zor. Mesela bir yayinci (lollujo) ingiltere 6. ligten bir takim alip, sampiyonlar ligini alana kadar oynuyor. 6. Ligten cikmasi 3 yil surdu sonra 5 yil boyunca 5. ligte takildi. En son ust ligten bir takimdan teklif alip gitti. Gecen yil 2 ustuste sampiyonluklarla 4. lige cikmisti. Sonra bir ara schalke'ye gitti, performansi kotu olunca 8. haftada kovuldu.

Baska takip ettigim biri var (drbenjyfm) bunun da 5 buyuk ligteki tum kupalari 20 yilda alma challange'i var. Milan'la 2. yilinda sampiyon oldu. Benim bildigim bir kere sampiyon oldun mu o ligi artik domine edersin. Ikinci sezonda fark yedi, 3. olabildi.

Clayts diye bir yayinci var. O da ingiltere 3. liginden bir takimi alip sadece free transferler ile sampiyon olmaya calisiyor. Ancak 12. Sezonunda 10 kisi kalip 85. dakikada penaltidan buldugu gol ile basarabildi.

Bu tipler beraber oynadigi network game diye bir seri var. Wolves everton leeds aston villa olarak oynuyor. 2 yildir daha kimse sampiyon olamadi. 3. yilda man. utd. lider goturuyor.

Sadece izlediklerimden bir ortak nokta var. Orta kafa gol seklinde cok gol oluyor. Uzun boylu bir forvet ile cok rahat gol atilabiliyor.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.05.22 19:08:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.