[]

Turla tatil yapmak nasıl sizce?

Söylenen fiyattan çok fazla çıkıyor mu yoksa değer mi?




 
40 yaş üstü ve 18 yaş altı kabul edilmez gibi bir şartı olan tur vardı. instagram'da gördüm sanırım. öyle bir şeyse, değer. yoksa, dedelerle, teyzelerle, ağlayan bebelerle çekilmez.

rehber de çok önemli. gittiğim bir turda komisyon almak için, rehber bir milyoncuya götürüp alışverişe zorlamıştı, leğen falan bakmıştık :P akhsdas
  • gabe h coud  (13.05.22 19:38:44 ~ 19:40:24) 
kultur turu niyetine gidiyorsan (cevre gezisi ve safari var sende mesela) git ama tatil de olur ne guzel uygun fiyatli da gibi bir dusuncen varsa gitme. i tekne turlari hic guzel olmuyor. ben kaliteli bir sirketle daha once gittim. o tekneleri her tur sirketi kullaniyor. benim hosnut kalmadigim turu duzenleyen sirketin burada bi sucu yok demek istiyorum. o tekne turlari falan cok kalabalik oluyor. baska tekneler de geliyor o saatlerde diger tur sirketleri getiriyor. multeci deniz kacisi gibi bi sey. tur genel olarak pismanliktir. kendi turundakiler duzgun ciksa bile diger turlardan da insanlarla bulustugun yerler oluyor iste. igrenc bir sey tur. kisisel fikirlerim tabii ki. tura bayilan arkadasim da var. hem de en ucuz turlara gidiyor. git belki sen de seversin :)


  • Kittie  (13.05.22 19:47:48) 
söylenen fiyatın üstüne çok para gidiyor.
ek turlar, şu eğlenceye isteyen gider demeler, bazı yerlere giriş biletini karşılamamalar, yurtdışı ise zaten bilmemen vergisi-bileti falan derken, fena para gidiyor. genelde günde iki öğün veriyorlar zaten, bir öğünü siz karşılıyorsunuz. bir de her gidilen yerin meşhur bir yiyeceği oluyor, bir kumaşı-kıyafeti oluyor ve alıyorsunuz. derken, atıyorum 10 bine bir tura katılıyorsanız, 4 bin cebinizde olursa mutlu bitirirsiniz.

  • lovemyself  (14.05.22 00:09:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.