[]

hala marketten aldıklarını silen/dezenfekte eden var mı?

Merhabalar, marketten aldığı ürünleri hala silen, yıkayan, dezenfekte eden vs var mı? önceden yapıp bırakan oldu mu?




 
2020 martinda aldigim seyleri kenara birakip 1-2 saat sonra kullaniyordum, nisandan itibaren boyle aksiyonlara girmedim, ilk covid olusum mart 2022'de partnerim sayesinde oldu.


  • hewit  (13.05.22 00:29:26) 
ilk aşıyı olana dek dışarıdan gelen her şeyi, cep telefonum dahil, kolonya ile temizliyordum.


  • apeiron  (13.05.22 00:51:39) 
koronadan önce böyle alışkanlıklarım vardı antibakteriyel spreyler iş yerinde veya ev tuvaletlerinde vs. covid başlangıç 2 max 3 ay böyle dezenfekte işleriyle ilgilendim sonra tiksinti geldi. yeterince anksiyetemiz yokmuş yeterince obsesif değilmişiz gibi bunu aşıladılar. saldım gitti. çok tozlu şeyleri silebilirim. iş yerinde de "mouse" gibi bir şeyimiz var ortak kullandığımız. mesaiyi devralınca bazen siliyorum el sıcaklığı geçiyo ona epeyi kkdgjkjlf


  • ala09  (13.05.22 01:00:35) 
Ben onu sadece mart-nisan 2020 döneminde yaptım, sonrasında sacmaliginin farkına varıp bıraktım.

Covid geçirdim ama Nisan 2021'de ve birebir yakın temasliyken. Eşim hiç geçirmedi.

El dezenfektanini çantamdan eksik etmezdim, hala etmiyorum. Telefonumu da gün içinde silmeye devam ediyorum ara aram
  • fraise  (13.05.22 01:02:50) 
bir ara yaptim. sabunlu suyla yikardim her seyi. market alisverisi tam bi kabustu bu yuzden. peak zamanlarinda yaptim ama. birakali cok oldu. simdi de bi suya tutuyorum yalandan ama ben bu suya tutma isini covid oncesinde de yapardim. virus icin ozel yaptigim bir sey degil yani toz moz varsa gitsin diye daha cok


  • Kittie  (13.05.22 07:15:06) 
Var. Benim hanım.
Sirke en çok kullandığımız ürün oldu aylardır.

  • etna  (13.05.22 07:30:48) 
Hiç yapmadım. Pandeminin en yoğun zamanında bile WHO tarafından önerilen bir şey değildi.


  • kobuzchu kiz  (13.05.22 07:56:23) 
Hiç yapmadım, nereden böyle bir alışkanlık çıktı onu da anlayamıyorum açıkçası. Bizim bi arkadaş pişmiş çorba tabağına bile fısfısla dezenfektan sıkıyordu bi ara, kim önerdi nereden çıktı hiç belli değil. 2022 martta covid oldum ben de bu şekilde.


  • roket adam  (13.05.22 10:15:19) 
Var.

Hemen herşeyi yıkıyorum ve bunun anksiyetyeden ziyade iyi bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum çünkü yaşanılan süreçte daha önceleri dışarıdan ev geltirip hoyratça masaya buzdolabına vs koyulan şeylerin aslında ne kadar tozlu, kirli ya da pis olduğunu defalarca gözlemledim ve hala da karşılaşıyorum.
Kendi kendime çoğu zaman eskiden ne kadar rahatmışız temiz-pis ayrımı bile yapamıyormuşuz da dediğim oluyor.
  • foolrules  (13.05.22 10:47:40) 
Hiç yapmadım, dezenfaktan da cildime iyi gelmediğinden çok nadir kullandım. Ara sıra kolonya kullanıyorum ama aldığım ürünlerle ilgili normalden başka bir şey yapmadım yapmıyorum.


Hala covid olmadım. - nazarboncuğu -
  • amelie poulain  (13.05.22 11:49:14) 
Hala devam
Sanırım pis bi marketten gelen ürünü temizlemeden artık asla rafıma dolabıma koymam

  • photo85  (13.05.22 18:40:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.