[]

Ev tadilat işlerinden anlayanlar

Selamlar,

Mutfakla salonu birleştirmek için duvarı yıkınca zeminde aşağıdaki fotodaki gibi bir beton kaldı. Mutfak seramiği ve parke arasında.. çok inşaat işi çıkarmadan, ne bileyim o betonu kırıp parke döşemek dışında bir önerisi olan var mıdır ? Kendinden yapışkanlı falan bir ürün bulamadık. Boyamak? Belki.

eksisozluk.com

Teşekkürler.

 
Şu tar bir şey iş görmez mi ?

www.folyosepeti.com
  • ceketimi alip cikcam  (12.05.22 21:20:50) 
@ ceketimi alip cikcam;

Maalesef bunlar betona iyi yapışmıyor.
  • karincaezmezuo  (12.05.22 21:22:15) 
Üzerine parke geçiş profili koyabilirsiniz. Ben olsam geçiş profili yerleştirirdim oraya.

m.n11.com
  • GoodMorningTeacher  (12.05.22 21:54:08) 
parke kapı eşiği gibi bir şey kullanabilirsiniz. betonun genişliği tam anlaşılmıyor ama 10 cm genişliğinde şu aşağıdaki var, daha genişi var mıdır bilemedim. bunu silikonla beton zemine yapıştırabilirsiniz. silikon üzerine bu parçayı yerleştirip üzerine ağırlık koyduktan sonra 1-2 gün beklerseniz iyi yapışır muhtemelen. zeminde biraz yükseklik oluşturacaktır ama görsel olarak alternatiflerden daha düzgün olur bence.

www.ciceksepeti.com
  • shadowfollower  (12.05.22 21:56:59) 
google'da "floor transition ideas" yazarak aratabilirsiniz.

cdn.shopify.com
  • hikaye mesture  (12.05.22 22:30:22) 
Güzelce boyadıktan sonra folyonun yapışma ihtimali daha yüksek.


  • John Bloor  (13.05.22 10:13:41) 
Parke geçiş profilleri çok iyi fikir ancak duvar 16 cm, 20 cm aradım bulamadım.

Farklı önerisi olan var mıdır acaba ?
  • karincaezmezuo  (13.05.22 19:42:00) 
Epoksi diye birşey varmış iş görür mü acaba


  • karincaezmezuo  (13.05.22 19:48:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.