[]

Oda sıcaklığında çözülen tavuk

Şimdi elimizde buzluktan çıkarılıp oda sıcaklığında çözdürülmüş 2 parça tavuk göğsü var, ben bunları buzluğa kayarken birlikte koymuşum keriz gibi ne yazık ki, şimdi bunların bi tanesini bugün yiyecem ama kalanını buzdolabına koysam yarın çıkarıp pişirip yediğimde bi sıkıntı çıkar mı? Teşekkür ederim.




 
Çözülmüş tavuk etinin uzun süre bekletilmesi sorun olur. Tabi bir günden bir şey olacağını sanmam. Ama riske girme bence ikisini de kullanarak yap yemeğini, yarısını yarın yersin. Pişmiş olarak 2-3 gün dolapta beklemesi sorun olmaz.


  • yakbenivatankurtulsun  (12.05.22 14:56:36) 
tavuk ete göre daha sorunlu bir et. bakteri miktarı etten daha fazla çözüldüyse hemen tüketmek en mantıklısı.


  • mikahakkinen  (12.05.22 15:19:17) 
Tam anlamadim ama hepsini bugun pisirin. Yarin isitip yersiniz.


  • kuehles blondes  (12.05.22 16:17:33) 
Hocam buzluktan 2 parça tavuk göğsü çıkardım ikisi de oda sıcaklığında çözüldü, ben bunun bir parçasını pişirip yedim kalan ikinci parçayı da buzdolabına (buzluğa değil) geri koydum yarın pişirip yemek için, bu sağlık açısından bir sıkıntı yaratır mı diye öğrenmek istedim, arkadaşlar sıkıntı çıkar deyince hepsini pişirdim ben de pişmiş halde dolaba koydum, dediğiniz gibi yarın ısıtıp yemek için.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (12.05.22 16:21:09 ~ 16:22:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.