[]

öksürükle tiyatroya gideyim mi sizce?

selam romalılar
2-3 hafta önce yıllardır gidemediğimiz tiyatrolara dönelim diye bilet aldık bugüne ama 4-5 gündür öksürükle mücadele ediyorum doktora gitmedim ilaç kullanmadım, ıhlamur, ballı süt vs. geçirir dedim geçmedi. kriz bi geldimi biraz uzuyor öksürmeler napsam bilemedim de insanları rahatsız etmek oyuncuları keza ayıp, hastaneye gitsem akşama kadar etki edecek bişi ya da tavsiyesi olan var mı ki? yanıma termosa sıcak bi içecek alıp yumuşatsam mı ara ara içip.
sağlıklı günler dilerim


 
gitmeyin bence ya. ne olacağı belli olmaz öksürük bu. covid de tamamen geçmiş değil. hadi covid'i geçtim izleyiciler ve hatta oyuncular bile rahatsız olacaktır.

gitmeyeceksiniz diye trip atacak arkadaşlarınız yoksa tabi. (hıçkırık krizimi geçiremediğim için tiyatroya gitmekten vazgeçtim diye yüzyılın tribini yemiştim hatta kimse inanmamıştı da onu hatırladım bak şimdi)
  • dream game for may  (12.05.22 10:52:38) 
gitmeyin. hem rahat rahat öksüremiyorsunuz, size zehir oluyor. hem de insanları rahatsız ediyor. açığa alın bileti veya iade edin derim.


  • jen  (12.05.22 10:59:13) 
Bence oksuruk surubu al ic. dedigin gibi termosa da koy icecegini yanina al git. ya bazen oyle bi sey oluyor ki eger o esnada yapmamamiz gerekiyosa öksurugu bile kontrol edebiliyoruz ben kendimde boyle gozlemliyorum. kriz mi geldi iki öhoyle gecmedi mi? emergency durum cikiyosun salondan daha da girmiyosun. Ama bastan gitmemezlik etme bu kadar istiyorsan.


  • ala09  (12.05.22 12:27:02) 
Ben olsam gitmezdim normalde 1 kere öksürürken o stresle aman kendimi kasayım öksürmeyeyim kaygısıyla 10 kere öksürürsün.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (12.05.22 12:32:52) 
taze zencefili rendeliyoruz ince rende ile, 1 tatlı kaşığı suyunu çıkarıyoruz, posayı süzüyoruz, 1 tatlı kaşığı da balla karıştırıp içiyoruz. tadı biraz acı bana küfretmiyoruz sonrasında ama hızlı kesiyor öksürüğü. geçmiş olsun.
tabiki gitmeyin o şekilde.

  • sinematikcrop  (12.05.22 12:40:03) 
Öksürük şurubu belirli bir süre cidden kesiyor. Tiyatrodan önce atın bir kaşık öksürük şurubu sizi birkaç saat idare eder.


  • filipis  (12.05.22 12:44:55) 
Geçmiş olsun. Gidin bence ya. Belki de gelmez kriz. Öksürürseniz çıkarsınız en fazla.


  • invictae  (12.05.22 13:06:16) 
Öncelikle müthiş bir nick-soru uyumu :V

Bahar alerjisi sahibi biri olarak bu aylarda hep aynı kaygıyı yaşıyorum; ama ilginç bir şekilde sessiz olmam gereken bu gibi etkinliklerde duruluyorum. Etkili bir pastil yuvarlayıp, sıcak içecekli takviye ile şansını denemelisin bence.
  • lüzumsuz adam  (12.05.22 14:08:58) 
Covid testi yaptırmakta fayda var. Covitseniz ve bulaştırırsanız çok vicdan azabı duyarsınız.
Covid değilse bile öksürükle herkes rahatsız olur, gidilmemeli

  • photo85  (13.05.22 18:44:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.