[]

doktorum neler çevirdi?

Selamlar, geçtiğimiz ay atlattığım hastane sürecinde kafama takılanlar var. İçimizde sektörün içinde olan/başına gelen varsa aydınalatabilir diye umuyorum. Hızlı müdahele edilmesi gerektiği için ve araştırmalarımda doktorun bu alanda iyi olduğunu duyduğum için, şüphelendiklerimi gözardı edip ameliyatın gerekliliğini tanıdık doktorlara da teyit ettirdikten sonra ameliyat oldum.

Doktoruma kendi ofisinde muayene oldum. İstediğim hastanede ameliyat olabileceğimi söyledi. Sigortam 100% yatarak tedaviyi karşıladığı için uygun bir hastane seçtim. Ancak, beklemememe rağmen provizyondan red geldiği için kendisinin önerdiği sigorta kurumumla anlaşması olmayan uygun tutarlı bir hatanede ameliyat olmayı kabul ettim. Şüphelendiğim şeyler burada başlıyor:

-Epikriz raporundan, istirahat raporuna kadar hiçbir dokümanda ameliyatı yapan doktorumun adı geçmiyor, hastane başhekiminin mührü, adı kullanılmış.
-Enabızda da aynı durum var, doktorumun adını göremedim.
-Epikriz raporunda kullanılan malzemelerin sadece adı ve adedi var ancak tutarı yok. Ödemeye dair bir fatura istediğimde tutar belirtilmemiş, hastaneye borcumun olmadığına dair bir belge alabildim.
-Doktor ameliyatın yapıldığı özel hastanede çalışmıyor ancak asistanı bu hastanede. Ödemenin nakit olarak yapılmasını ısrarla istedi ve ödemeyi asistana yaptırdı, kendisi almadı.

Neden bu tarz bir yöntem izlemiş olabilir? Aklıma gelenler aynı anda üniversitede çalışıp dışarıda ameliyat yapmasının yasak olması ve vergi kaçırmak...

 
Vergi kacirmis, malpraktis davasindan kurtulmus,sigortayi devre disi birakip daha cok kazanmis...

Aslinda adam ameliyati kendisi yapmamis bile olabilir.
  • divit  (12.05.22 07:26:21) 
@Mirket döküm ustası doktor döküm de ben olduğum için öğrenmek istedim. Konu döküm olsa peşine düşmezdim ^^


  • vernonj  (12.05.22 10:06:14) 
Doktorunuz başhekim ile beraber çalışıyor. Asistan da işin içinde. Küçük bir suç örgütü diyebiliriz. Başhekim payını almıştır. Ameliyatı da asistan yapmıştır. O asistan bu iş için bile oraya yerleştirilmiş olabilir.


  • dissendium  (12.05.22 12:06:55 ~ 12:07:18) 
Divit +1

Benim kuzenim geçenlerde burun ameliyatı oldu, hastaneye parayı nakit verdi, fatura alamadı filan. Dediğiniz gibi doktorun adı olaylarda geçmiyor. Bence de kitabına uyduruyolar bu işleri demek ki.
  • turuncu tonlarda  (12.05.22 17:09:22) 
Başka bir doktor arkadaşımla konuştum. Vergi kaçırmak için böyle işler yapıyorlarmış


  • vernonj  (27.05.22 09:24:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.