[]

Ek$i karma puanı

karma hesaplanırken favorilenme sayıları dahil ediliyor mu? ek$i sözlük hesabım 10 yaşında evet 10 yıla karşılık 215 entrym var fakat entrylerimin favorilenme ortalaması da hiç fena sayılmaz.. daha önce debe'ye seçilmiş bir entrym de olmuştu(3.sıradan) ek$i şeyler'de de zira. 10 yıldır karma puanım çıkmadı merak ettim.

eksisozluk.com


 
Favorilerin karma ile ilgisi yok. Sözlüğün yanlış anlaşılan bir fonksiyonu. Asıl amacı "daha sonra okuyayım" ama insanlar beğendiği entry'yi favoriliyor şükela butonuna basmak yerine.

Senin karmanın olmamasının sebebi 500'den az entry yazmış olman. Karma puanı 500+ entry yazan yazarlarda çıkar.
  • himmet dayi  (10.05.22 11:21:26) 
Bu arada bir bilgi de benden yeni suser olmuş kişiler için: "ben 6 ayda 500 entry girdim ama karmam gözükmedi", "10 ay oldu bin küsür entry yazdım ama karmam yok", efenime söyliyim "bir senede 7 bin entry girdim" vs... sadece 500 entry limitinin üstüne çıkmak da karma almak için yeterli değil. belli bir süredir sözlükte aktif bulunuyor olmanız, o 500 entry'i uzun bir zamana yaya yaya yazmış olmanız gerekiyor yani.
sen 10 yıllık susermişsin, bu konudan endişelenmene gerek yok ama çömezlere bilgi olur.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (10.05.22 12:16:12 ~ 12:16:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.