[]

Asus zenbook garanti

Elimde kapalı kutu Asus ux334 a4107t i7 10510U 16-512 GB bir zenbook mevcut. Garantisi birkaç gün sonra bitiyor. Satıp satmamaya karar verememiştim bir türlü Mediamarkt’tan ihtiyaç üzerine alıp kendi bilgisayarım tamir olunca açmadan kaldırmıştım. Şimdi ne yapsam garanti uzatılıyor mu? kaça gider yaklaşık satsam, en mantıklısı ne olur, fikriniz nedir? Teşekkürler.




 
Garantiyi uzatmaya gerek yok.
Eşyanın geleceği hakkında her yönden karamsar olanların bir tercihidir garanti uzatma. Mesele ayrıca eşya hakkındaki temel bilgisizliğe dayanır.

İhtiyacınız yoksa çeşitli ikinci el satış sitelerinde bu modelinden temiz olan ilanları arasında ortalama bir fiyat belirleyin.
Aldınız fiyatı unutun. Önemli olan şu an piyasa fiyatıdır. Garanti bittikten sonra satış olacaksa ona göre tenzilat yaparsınız.

Garantili hali şu an düz 20.000 TL ise, garantisiz bu haliyle azami 1500-2000 TL civarında indirim yapabilirim diye düşünüyorum.
(Değerler varsayımdır önemli olan fiyat ile indirim arasındaki orandır)
  • Erva  (10.05.22 09:50:18) 
kapalı kutuysa garantisi nasıl bitiyor? cihazı açıp aktif etmediyseniz garantisi başlamamalıydı diye biliyorum.


  • pardus  (10.05.22 11:54:28) 
@pardus Apple ürünleri için geçerli bir durum gibi hatırlıyorum dediğinizi. Ama haklısınız bir sormak lazım.


  • not dark yet  (10.05.22 14:30:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.