[]

sevdiğin iş mi? iyi ilişkiler mi?

profesyonel hayatı iyi insanlar; nasılsınız?

5 aya yakın çağrı merkezinde çalışıyorum kölelik gibi bir iş, hızlı konuşutuğm için bazen arayanlardan şikayeter geliyor.

hatta bazen öyle telefonlar geliyor ki;

- telefondaki kişiyi anlayamayıp (kask kötü ayarlanmış oluyor vs.) tekrar ettirince, türkçe bilmiyor musun kardeşim? diye sorular geliyor.


-yaptığım işi sevmiyorum,bütün gün telefon başında yazı yazıyorum. yukselme sansim pek yok.

+üstlerimle iyi bir ilişkim var. ve son aylarda deneme süremin bitip süremin bitip şirket çalışını olmam için 1 haziranda yani kontratımın bitiminden 9 gün önce sorumlu kişiyle görüşmem var.


bunun yanı sıra geçen hafta bir iş için başvurdular,. bu tarz müşteri ilişkileri bu kadar ön planda olmayan, daha önce severek yaptığım bir görev için bana 4500lira öneriyorlaR.

+gerçekten kabul etmeyi çok istiyorum ancak şöyle bir durum var;

-birkaç defa olmak üzere iş sözlemesi öneriyorlar.

- ingilizce bilmek şart (uzun zamandır pratik yapmadım, şivem var ama söylenenleri tekrar ettirmeden anlayabiliyorum. bunun yanı sıra calısanlar arası konuşma dili genel olarak ingilizce)


+ telefon görüşmeni 7dk'da tamamlamak için dönen bir sayaç olmayacak teklif edilen işi kabul edersem

- şuanda çalıştığım yeri yüzüstü bırakmamak için 2, 2.5 ay sonra bırakabilirim

-süresiz işçi sıfatıyla sözleşme yapacak mı şuanda bilmiyorum.


çok kararsız kalıyorum. rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

 
"şuanda çalıştığım yeri yüzüstü bırakmamak için 2, 2.5 ay sonra bırakabilirim"

Yeni bir işe geçmek yüzüstü bırakmak değil
  • freebird5406_2  (10.05.22 00:45:35) 
Ingilizce kullanacaksan her turlu gec. Oyle oyle gelisir hem. Ayrica yuzustu birakamazsin ozel sektor bu. Isine gelmedigi anda ceker gidersin.


  • floydian  (10.05.22 01:11:28) 
İş değiştirin.
Hem își sevmiyorsunuz hem de yükselme şansınız yok, hem de o işte çok iyi olmadığınızı düşünüyorsunuz.

4500 teklif ettiler diyorsunuz ama çağrı merkezinde ne kadar kazandığınızı bilmeyince bu konuda fikir veremiyorum.
Eğer maddi olarak büyük sıkıntıya girmeyecekseniz mutlaka işi değiştirin.
Yüz üstü bırakma fikrinden de sıyrılın. Orası call center, bir şekilde çalışan bulurlar, bulamazlarsa da bu onların hatası. Böyle durumlar için bir planları olmalı. Henüz sadece 5 aydır çalıştığınız bir yer ve deneme süreniz bitip kontrat bile yapmamışsınız.
  • michael_knight  (10.05.22 01:12:09) 
sevdiginiz is


  • ala09  (10.05.22 01:46:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.