[]

Avusturya Vize Reddi

tüm evraklarım ve hatta daha fazlası (davetiye,niyet mektubu) olmasına rağmen 2-3-10-13 maddeler gösterilerek red yedim vize başvurusunda.remarks olarakda hem davetiyem hemde otel rezervasyonum olması,bekar olmam,yalnız seyahat etmem ,daha önce vizemin olmaması,çalışıyor olmam (???) hesabıma 15bin liralık para yatırmam (alacağım olan birisinden para gelmişti bu tutarı atmden hesabıma yatırmıştım) gösterildi.şu anda tekrar başvurmak herhangi birşeyi değiştirirmi yoksa yine red yermiyim yol göstericek arkadaşlar var ise çok sevinirim.




 
Maalesef bu durumda onların gözünde potansiyel kaçak kalacak insan gibisin.

Bekarsın
Yalnız gidiyorsun
Ülkene geri dönecek bir mülkün/tapun yok

Eğer bir tapun vardı da dosyaya koymadıysan büyük hata, ama şu 15 bin lirayı anlamadım! Bankada hiç paran yoktu da sadece bu 15 bini mi yatırdın?

Eğer böyleyse o durumda da haklılar, paran yok adamlara göre, ama yok bankada zaten paraların ve hareketlerin varsa, sadece bu 15 bini yatırmak ne alaka bu konuya?
  • John Bloor  (10.05.22 09:47:18) 
Parayı hesabına bir kerede çekmişsin, her ay 3.000 TL çekip biriktirseydin 5 ayda bu kadar göze batmazdı, ben olsam bir daha vaustury abaşvurmam. ben gittim daha önce hiç schgenim yoktu, birleşik kralık ve amerika vizesi vardı, ilk schengenimi avusturyadan aldım ama kaç gün kalacaksam bir iki gün fazlasını vermişti.

yunanistan veya fransaya başvur derim.
  • liberal  (10.05.22 10:13:30) 
banka hesabımda para vardı sürekli maaş yatan hesabım ayrıca,15 bin lira yatırma olayıda dediğim gibi alacağım olan şahıs borcunu verdi bende gittim direk hesabıma yatırdım atm den üstümde taşımamak için.

25 mayıs yunanistan vizesine başvurdum şu anda artık son ümit olarak,acaba avusturyadan red yemem yunanistan vizesinin çıkmasına önemli tehlike arz edermi ?
  • estalus  (10.05.22 22:00:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.