[]

intel celeron işlemcili laptop

merhabalar,intel celeron işlemcili laptoplar nasıldır?tavsiye eder misiniz?günlük işlemlerde,video izlemek,sosyal medya vs kullanmak için..acer,asus vb bir marka almayı düşünüyorum.hatta bir tanesinin ram'i 4 gb..ne dersiniz?




 
Sadece sosyal medya ve video izlemek için çok detaylı düşünmenize gerek yok aslında, genel geçer bir markanın herhangi bir ürününü alabilirsiniz. En kısa yoldan windows 11 yüklü bir bilgisayarın temel standartları saydığınız ihtiyaçları karşılar.

Ancak araya zaman zaman nispeten büyük boyutlu excel dosyaları girecekse, fotoğraf ve video düzenlemeleri yapacaksanız, arada basit oyunlardan vesaire de oynarım diyorsanız celeron işlemcili bilgisayarları komple atlayın. i3 10.nesil ve üstü bilgisayarlara bakın.

Diğer taraftan video kalitesini önemsiyorsanız bilgisayarınızda en aşağı 1080p bir ekran bulunmasını önemsemeniz bence hayrınıza olur, bu durumda da i3 bilgisayarlara kaymayı düşünebilirsiniz.

Celeron bilgisayarlar chip krizi ve ekonomik bunalımlardan sonra tekrar yaygınlaşmaya başladı. Normalde bu tip bilgisayarların genelinden çok daha güçlü telefonlar mevcut.
  • akhenaten  (09.05.22 12:58:55 ~ 13:02:26) 
Ben kullanıyorum dell ini.gayet yetiyor bu işlemlere ve memnunum


  • crimson man  (09.05.22 13:14:57) 
video oynatmada sorun olabilir.


  • Cruyff  (09.05.22 13:17:51) 
yüksek çözünürlüklü videoları izlerken sorun yaratabilir. ayrıca 4gb ram demişsiniz ama 4gb ram bence oldukça düşük. en azından 8gb olsun.


  • teritori  (09.05.22 14:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.