[]

Almanya Ulusal vizesi hakkında

Selamlar,

Bir arkadaşım Almanya'dan teklif aldı ve vize görüşmesine gitti vizesi de yeni çıktı gitmek üzereydi ki ailesinden birini kaybetti. Bu yüzden psikolojisi kaldırmayacağı için şu anda gitmekten vazgeçti. İş yerine de haber verecek bugün yarın gelemiyorum ben diye.

Soru ise şu: Böyle bir durumda seneye ya da başka bir zaman yeniden iş teklifi alır ve bu kez gitmek isterse konsolosluk "vay senin daha önce vizen çıkmış ama gitmemişsin bir kez daha vize vermeyiz sana" gibi bir şey diyor mu?Ya da bu durum avrupa ya da almanya'ya bir sonraki girişte herhangi bir problem çıkartıyor mu?

Teşekkürler

 
Başınız sağolsun.

Şimdi olay tazeyken insan başka bir ihtimali düşünemiyor ama hayat devam edecek :/ Belki iş yerine ölüm belgesini vs sunup ekstra bir süre isteyebilir. Bir iki ay kafayı toplayıp öyle başlar.

Asla gitmeyecekse durum biraz ilginleşiyor;, son dakika böyle bişey olduysa şu an türklyede de işsiz olmalı? yani çoktan istifa etmiş olmalı. Bu halde ne kadar bekleyebilir?
Bir sonraki sefer turistik amaçlı vizelerde vs tabiki sorun olmaz ama başka bir iş teklifi alıp vize başvurusu yapacaksa şu anki kadar kolay olmaz, durumu açıklaması gerekir. Ha ama kolay olmaz derken kesin çok zor olur, mahvolur biter demiyorum, sadece sorarlar yani. Şu an iş yerine yapsa iyi olur dediğim açıklamaları o zaman konsolosluğa yapar.

Tekrar başınız sağolsun.
  • rewlack  (08.05.22 22:41:59) 
ulusal vize sadece evrak ile degerlendirilir. degerlendirmelerin birbirine etkisi yoktur. sartlar saglandi ise vize tekrar verilir. problem cikmaz.


  • helenart  (09.05.22 00:00:39 ~ 11:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.