[]

4 gün brüksel amsterdam yapsak mı + vize sorusu

Merhaba.

Almanya ve paris de seçenekler arasında, aile ile. 2’şer gün brüksel ve amsterdam diye düşündüm ne dersiniz. Ek öneriniz görüşünüz var mı. Güzel mi gezmesi.

Ek soru:

Schengen vizem vardı ama bitti, bu süre içerisinde de 2-3 ülkeye girip çıktım. İlk gidiş brüksel olduğundan belçikadan mı schengen almak gerekli?

Teşekkürler.

 
brüksel'e gitmedim ama gidip de etkilenen pek birini de tanımıyorum. amsterdam'da ise bence hala genç işi aktiviteler daha revaçta. ailecek gideceğim dediğiniz için ben olsam paris'e giderim. her sokağı ayrı bir tarih.


  • roket adam  (08.05.22 22:09:28) 
İki tane görüş var. Tecrübe etmediğim için bilmiyorum, yazayım ikisini de.

1 - ) Sizin dediğiniz gibi ilk giriş Belçika olduğu için Belçika olması yönünde.
2 - ) En çok hangi ülkede kalınacaksa, o ülkeden alınması gerektiği yönünde.

2019 Aralık Amsterdam, 2020 Brüksel'e gitmiş biri olarak cevap veriyorum; Amsterdam Brüksel'i çok net, temiz ve rahat tokatlar.
  • put it in your appropriate place  (08.05.22 23:28:50) 
4 günlük geziyi yalnız yapsaydınız veya daha fazla gün olsaydı seyahati bölmek ve farklı şehirleri karıştırmak mantıklı olabilirdi, ama ailece gidilecekse daha konforlu bi şeyler yapmak lazım sanki. ben olsam 4 gün için tek şehir seçerdim bu durumda. belirtilen tüm şehirleri yalnız gezip görmüş biri olarak aileyle 4 günümü Brüksel'e vermezdim, çünkü oraya 4 gün fazla. Amsterdam, Paris ya da Almanya'daki seçeneğe göre göre değişir ama neyse orada 4 gün daha rahat, keyifli geçer.


  • jen  (08.05.22 23:40:21) 
brukseli direk eleyin derim.


  • oscar  (09.05.22 06:10:11) 
arkadaşların aksine bana göre brüksel de güzel bir şehir fakat zaman kısıtlı olduğu için ve eğer mecburen belçika'ya gidecekseniz bence bir gün şöyle bir gezip amsterdam'a gidin derim ben de.

aslında bruges çok daha güzel fakat terste kalıyor sanırım.
  • bohr atom modeli  (09.05.22 10:58:07 ~ 10:59:36) 
brüksel'de gerçekten ama gerçekten hiçbir numara yok. meydanda devasa bir katedral ve katedral büyüklüğünde egoları olan yereller, orada burada yol tarif edip para koparmaya çalışan asalaklardan başka bir şeye rastlamadım.

brüksel'de 2 gün geçireceğinize brüksel'den trene atlayın o 2 günü bruges'de geçirin çok çok daha iyi. hem masalsı bir deneyim yaşamış olursunuz hem de lezzetini unutamayacağınız biralar, waffle'lar ve çikolatalarla esrimelerden esrimelere koşarsınız.

ben 3 gece amsterdam 3 gece bruges yapmıştım ve çok çok güzeldi. brüksel aktarma noktasıydı günübirlik orada geçirdim ve 7 saat bile fazlaydı brüksel için.

thank me later. ciddiyim.
  • dream game for may  (09.05.22 11:45:22) 
bence de Brüksel'i eleyin çünkü 2 gün harcanacak bir yer değil, biraz da sıkıcı sayılır. aile ile aslında paris' e gitmek de çok güzel olabilir, dolu dolu vakit geçirirsiniz. ya da bruges ve amsterdam olabilir.


  • isyankar tosbaga  (09.05.22 16:47:04) 
Bruksel yakininda yasayan bir insan olarak, gezinizi cok bolmeden Hollanda'yi tercih etmenizi oneririm.


  • cleric  (09.05.22 17:12:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.