[]

İnsanlara karşı özlem duygusu olmayan var mi

Sb




 
Hiç yok diyemem ama çok kolay hissettiğim bir şey değil. Kişiden çok kişiyle birlikte yapılan aktivite ya da kişiyle beraberken hissedilen şeyleri özlüyorum bence. Benzer şeyleri başka biriyle ya da başka bişey yaparken hissedersem tatmin oluyorum, bu yüzden galiba kişiyi özlemiyor gibi hissediyorum.

Bu üzerine düşündüğüm ve memnun olmadığım bir konu. Duruma ayak uydurma konusunda fazla esneğim sanırım. Birini bir sebepten göremiyorsam bunun üzerine düşünmeyip önüme baktığım için özlem doğuracak hislerin önünü kapatıyorum galiba.

Bunun bir diğer kanıtı da şu ; özlemişsem bile bunu o kişiyi tekrar görene kadar anlamıyorum. Gördüğüm zaman ya da bahsettiğim özlediğim ortak hissi yaşayınca fark ediyorum özlediğimi.

Özlem eşiğim de yüksek oluyor haliyle. Manitacılık işlerinde çok sıkıntı oluyor, yeni beraberliklerde rutin dışı bir ayrı kalma olunca, atıyorum 10 gün 15 gün; özledin mi deniyor buluşunca, haliyle yok özlemedim diyemiyorsun. Başıma çok geldi böyle, normal insanların özlem duyduğu zaman sen duymayınca kötü hissediyorsun.
  • Bruce  (08.05.22 20:00:55 ~ 20:04:19) 
dehb olanlar genelde uzaktakiyle ozlemek gibi bir bag kurmaz cok fazla. yakininda ve sikca gordugu kisilerle bag kurar. o tarz bir sey mi acaba soru


  • ala09  (08.05.22 20:17:10) 
Anam,Babam,Kardeşim dahil özlemiyorum, özleyemiyorum yani içimden gelmiyor.


  • Kronikkötümser  (08.05.22 22:50:13) 
Ben de bundan 8 ay evvel @jen gibi hissediyordum. Ailemin yaşadığı şehirde iş bulunca evlenene kadar onlarla vakit geçirmek için memlekete geldim. Sonra baktım ki aile bireylerim ile ilgili düşüncelerim hiç hayallerimdeki gibi değilmiş. Ben onları kafamda hep çok güzel yerlere oturttuğum için özlediğimi sanıyormuşum.

Çocukluğumun geçtiği ve kendimi çok mutlu hissettiğim mekanlara çok derin özlem duyuyorum. Ama insanları hiç özlemiyorum. Sadece nişanlımı özlüyorum. Onun dışında ailem dahil hiç kimse bana mutluluğu vadetmediği için özlemiyorum. Mesela bi kardeşim başka bi şehirde yaşıyor. Hiç anlaşamayız ve görüşmeyiz, özlemiyorum.
  • turuncu tonlarda  (08.05.22 23:08:56) 
Ben de ailemden ve arkadaslarimdan ayri bir ulkede yasayan biri olarak, onlarla birlikte olmak mumkun olsun ister miydim? evet. "Ah ah burnumda tutuyorlar" diye dusunuyor muyum? Hayir.


  • sopiro  (09.05.22 06:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.