[]

İphone 11 mi 13 mü?

Şu an bütçe ancak ve ancak 11'e yetiyor.

Şimdi 11'i alıp 6-7 ay sonra telefon değişimle 13'e geçmek mi? (Şu an için iphone 11'e yaklaşık 8 bin tl geri ödeme var. Kalan miktarı da o sürede tamamlarım.)

Yoksa 6-7 ay bekleyerek doğrudan 13'ü almak mı?


Şu anki telefonumda sorun yok. Açıkçası sıkıldım ve ios'e geri dönmek istiyorum. Beklemeyip yukarıda anlattığım şekilde yapasım var.

Danışayım istedim, öngöremediğim bir fikir atılabilir belki.

Teşekkürler, iyi pazarlar.

 
11 uzun süre götürür gibi, alıp 3-4 yıl kullanmak mantıksız değil.


  • signore  (08.05.22 17:00:04) 
Bu enflasyonda ne alırsanız yanınıza kar kalır. Bugün ihtiyacım için hesaplama yaptım bu dönemde kredi çekmek çok avantajlı. Hatta sizin durumunuz için burayı okumadan önce şöyle dedim:
"Bir şeyi almak için elime biraz daha para geçsin sonra alayım dememek lazım. Gerekirse kredi ile almak çok daha avantajlı. Kredi çekince enflasyon sayesinde karlı çıkılıyor."
@enivicivokke +1
  • vernonj  (08.05.22 17:29:39) 
Yakında 14 çıkacak bence 13 alın şimdilik


  • baldan kaymak  (08.05.22 17:50:31) 
cok telefon kullaniyorsan ozellikleriyle, parasini hakkini veririm diyorsan 13

alo alo, twitter, reddit diyorsan 11 al gec. ya su an ne alsan kardir mantigindaki olay biraz su fiyat degisiminden ote ihtiyaclarimizi minimuma indirmeye calistigimiz icin "bir smartphone bu kadar para verilir mi?" esigine birkac ay sonra gelir misiniz sizce? "yok yok ben her turlu buna para ayiririm" diyorsan 13 icin bekle

ps: bayila bayila 11 almistim 8 ay sonra satip 13 aldim
  • ala09  (08.05.22 20:27:28) 
6’yı 7 yıl kullanmıştım. 13’ü 10 yıl kullanma planıyla aldım. :) aldığımda en son modeli almayı tercih ederim ve tavsiyem de o yönde olur.


  • naksidil  (08.05.22 22:09:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.