[]

erkekte saç dökülmesine ne iyi gelir?

aslında düşüncem döküleceği varsa dökülüyor, engel olmak pek mümkün değil şeklinde ama yine de sorayım dedim. son 3 aydır saçlarım yoğun şekilde dökülüyor. 40 yaşındayım. daha önce de bunu yaşıyordum bir süre sonra duruyordu ama bu sefer baya uzun sürdü. bioxcin daha kötü yapıyor şeklinde yorumlar var internette. ne yapılabilir? özellikle denenip işe yaramış bir şey olursa iyi olur...




 
Remolent yoğun bakım serumu


  • mungojerry  (08.05.22 16:39:42) 
Çok büyük ve insanın uzun zamanını yiyen bir dünya. Buradan tek bir cevap vermek mümkün değil. DHT baskılayıcılar olsun, kremler olsun, serumlar, şampuanlar, hatta saç dökülmesine karşı meditasyon, yoga falan bile var. Bütün bunlar prensipte işe yarayan şeyler ama ne olursa olsun gençlikteki saçlar geri dönmüyor, çok yoğun bir efor sonucu çok az bir saç kazanımı söz konusu.

Bunların arasında en etkili formül şu: Minoxidil + mikro iğneleme. Mikro iğneleme dermaroller denilen bir aletle kafaya binlerce mikrospobik delik açma işlemi. O aleti alıp evde de yapabiliyorsun ama iyice öğrenmek lazım. Minoxidil de deri üzerindeki kılcal damarları genişletip kan dolaşımını hızlandıran ve kullanıldığı sürece saç kaybını durdurup daha fazla çıkartan bir ilaç. Bunların ikisini aynı anda yaptığında hem minoxidilin kafada emilimi kolaylaşıyor, hem de iğneleme sırasında açılan yaraları kapatmak için vücut daha çok kolajen göndererek o bölgeyi canlandırıyor ve saçlar gelişiyor. Bu sayede epey bir etki görülüyor.

Ancak bunu düzenli yapmak ve hiç bırakmamak lazım. Bıraktığında bir iki ay içinde eski haline dönüyor.

Yani aynı kadınların yaptığı gibi düzenli cilt bakım rutini oluyor. Bize küçükten öğretilen birşey olmadığı ve "erkek bakımsız olur" mantığı işlediği için herkes bıkıp bırakıyor bir süre sonra. Cidden devam edip de kelini tamamen kapatanları gördüm mesela ama çoğu bırakıp kafayı sıfıra vurmuş sonunda.
  • mantheman  (08.05.22 19:39:26 ~ 19:42:21) 
Sana saç dökülmesini durduran sırrı veriyorum: Proscar gibi Prostat ilaçları. Bu ilaçlar işe yarar, yani gerçekten işe yarıyor saç dökülmesini bildiğin durduruyor ama yan etkisi testosteronu aktif hali olan dihidrotestosterona dönüşmesini baskılıyor, o da cinsel fonksiyonların bitmesi demek. Bu noktada senin için saç mı daha önemli cinsel hayat mı ona göre karar vereceksin, diğer tüm takviyeler biraz hikaye kalıyor zira saçı döken şey dihidrotestosteron, o aktif olduğu sürece saç dökülmesini bitirmek imkansız.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (08.05.22 19:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.