[]

Hollanda'dan Zarf İçinde Supplement

Selamlar geçen yaz Universal markasının Animal Cuts isimli ürününü kullanmıştım baya yararını görmüştüm. Türkiye'de bulamadım arkadaşım Hollanda'dan zarf içinde gönderecek bana ürünü.Universal markasının ürünlerini kullananlar bilir küçük küçük poşetler içinde 7 8 tane hap olur paketi açıp içindeki hapların olduğu poşetleri zarfa doldurup gönderecek.

Gümrükte herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?


 
Sorun olur. Supplement alıp göndermek zaten yasak, bir de sen bunun zarfta geleceğini söylüyorsun adamlar her ürünü zaten taramadan geçiriyorlar öyle küçük poşette hap şeklinde görürlerse direkt uyuşturucu muamelesi görür uğraşır durursunuz sonra.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (07.05.22 15:57:43) 
Tabiki çıkar.


  • logisticsmanager  (07.05.22 16:28:30) 
Peki direkt paketinde gönderse herhangi bir sıkıntı olur mu ?


  • edi pakbayram  (07.05.22 16:37:04) 
nasıl gönderdiğin önemli değil. x-ray'den geçer bunlar. memurun bir anlık boşluğuna denk gelmediği sürece de imha edilir veya geri gönderilir.

edit: bunlar derken, her şey x-ray'e girer.
  • floydian  (07.05.22 16:39:59 ~ 16:44:33) 
Supplement yasaklı ürün kapsamında, gümrükten hiçbir şekilde geçmez. Yani yolcu olsa yanında bikaç tane getirirse geçirir de bu şekilde geçmez.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (07.05.22 16:40:10 ~ 16:40:27) 
konudan bağımsız tr’den uk’ye 1 kilo civarı whey protein getirtmiştim kargo ile ( neden bunu yaptım bende bilmiyorum )

Sorun olmamıştı
  • phiphi  (07.05.22 17:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.