[]

Kısır kedi mama nereden alınır ve aşı

Merhaba, bir sokak kedisi sahiplendik. Proplan aldık. Yedi. Başka bir mama verdik aç kaldı. Yemedi. Proplanı uygun fiyata çuval işi nereden bulabiliriz?

Bir de 3 ayda bir iç dış parazit aşısı mı ne oluyormuş? O nedir? Nerede yapılır?


 
Çuval dedigin max 10kg satılıyor diye biliyorum ve cevap olarak takip etcen :D Ben, benimkini edindikten sonra sokaktan deliler gibi kampanya & indirim kolluyorum :D Bir suru kedi maması ve urunlerini satan site var, aralarında surekli tur atıyorum resmen :) Ama en basiti mesela googlea "proplan kedi maması" yazıp "alışveriş/shopping" sekmesine basman. Orda bayagı site gozukuyor.

İç/Dış parazit aşı degil de genelde damla ve hap oluyor. Siz eczaneden de alıp yapabilirsiniz ama markayı veterinere sorun çunku vettekiler daha etkili ilaçlar oluyor.

Bazıları ev kedisi nasılsa 3 degil 6 ayda bir yaptıralım diyolar ama ben tavsiye etmiyorum çunku biz de fark etmeden dışardan uzerimizde parazit taşıyabiliyoruz. Sonra sıkıntısını çekmeyin.
  • e mice  (06.05.22 18:46:43) 
e mice +1

takip edeceksin. proplan sterilized mamanın en ekonomiği 10 kg paket. 12 kiloluk da var aslında ama o nedense daha pahalı.

şuradan takip edebilirsin mesela: www.akakce.com

kilosu 75 liraya geliyor şu an. iyi fiyat diyebiliriz.
  • himmet dayi  (06.05.22 18:55:43) 
iç dış parazit ilaçları eczane, internet veya pet shoptan temin etmeyin sakın. parazit ilaçları veterinerde kedinin kilosuna göre uygulanır. ayrıca karma aşı gibi kritik başka aşılar da var, ve veteriner bir genel muayene etmesinde fayda var.


  • surprise  (06.05.22 20:16:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.