[]

Şöyle bir mobil uygulama

Çalıştığım yerde uzun uzun anlatamayacağım birçok sebepten ötürü düzensizlik ve iş bilmezlik hakim. Dolayısıyla, özellikle de son zamanlarda akşam saatleri sözde 'acil' şeyler için sık sık rahatsız ediliyorum ve konuşarak çözmek en azından şu aşamada mümkün değil. Kendi şahsi telefonum ve hattım olduğu için akşamları ve hafta sonları kapatmam da mümkün değil.

Bu yüzden istiyorum ki akşamları tek tuşla, işle ilgili şahısların numaralarını whatsapp, sms ve aramalardan engelleyebileyim, sabah olunca da yine tek tuşla bu engelleri kaldırabileyim. Var mıdır böyle bir uygulama?

Not: Androidspor.

 
Belirli numaralara arama izni verip rahatsız etmeme modunu açmak işe yarar gibi


  • kisa  (06.05.22 14:34:27) 
iphone ise odak duzeni kurabilirsin. su saatlerde sadece favorilere eklediklerim ulasabilir gibi bisey yapabilirsin.


  • dokunmakalbime  (06.05.22 14:49:34 ~ 14:49:46) 
Rahatsız etmeme modunda sadece sms ve çağrılar için sınırlama var sanırım. Whatsapp gibi uygulamaları da benzer şekilde kontrol edebilecek bir şey olmalı. Bu, rahatsız etmeme modunda yok anladığım kadarıyla.


  • henchman  (06.05.22 15:10:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.