[]

Bulaşık Makinesi Tamir

Garantisi bitmiş bulaşık makinem için servis mi çağırmalıyım yoksa normal bir tamirci mi?




 
Bence servis çağırın, bir problem yaşanırsa müşteri hizmetlerine şikayet etme ve düzelttirme imkanı oluyor. En azından arçelik için söyleyebilirim.


  • dembrayage  (06.05.22 11:27:10) 
tamirci çağır, garanti bittiyse servise gerek yok.
ama öyle internetten ilk bulduğun tamirciyi çağırmamanı öneririm. 1-2 yerde "adamlar geldi televizyonu aldı gitti. gidiş o gidiş daha ne adamlara ulaşabildik ne de televizyona" diyenler duydum.

  • teritori  (06.05.22 11:27:30) 
Servis tamir etmese bile geldiği için ücret isteyecek, ama normal tamirci gelir fiyatını verir anlaşırsanız yaptırırsınız.

Bir de servis genelde direkt parça değişimi yapar, pahalıdır, tamirci ise onarım yoluna gider genelde. Elektronik kart arızasıysa mesela bu kartları onaran yerler var, oradan işinizi çözmeye çalışır.

Eş dosttan, etraftan, esnaftan sorarak bir tamirci bulmaya çalışın.
  • John Bloor  (06.05.22 14:18:39) 
birilerinin tavsiye ettiği veya aynı mahallede 20 yıldır dükkanı olan bir tamirci çağır derim.
Kayınvalidenin buzdolabı bozuldu. Servis değil de tamirci çağırmışlar.
Motoru değişecek dedi, değiştirdi. 2000 TL tuttu sanırım.
Bir gün sonra aynı arıza. Bu sefer geldi dedi ki "fanı da değiştirmek lazım, 300 TL"
Fanı değiştirme, motor arızasını düzelt dediler. "Motoru yaparım ama fanı değiştirmezseniz bir daha motor bozulursa garanti kapsamında gelmem" dedi.

Belki adam dürüst ama insanın içine kurt düşüyor.
  • michael_knight  (06.05.22 14:40:40) 
kendi yetkili teknik servisi gelecek ise hiç bir şey yaptırmasanız bile servis ücreti yazma ihtimalleri var. ama tamir sonunda muhatap belli.
mahalledeki ahmet usta gelecekse de arıza tekrar aynı yerden nüksettiğinde bana ne deme ihtimali var.
benim önerim birilerinin önerdiği bir usta getirmeniz. tavsiye işleri önemlidir.
  • benibulmanlazim  (06.05.22 19:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.