[]

Yurtdisinda Apple Pay aktiflestirme

Yurtdisinda calisiyorum, sirketim sanal sodexo karti gonderdi ve kullanabilmek icin apple pay e eklemem lazim ancak telefonumun bolgesi hala Turkiye (spotify vs cok daha ucuza denk geliyor diye degistirmedim), o karti wallet a vs ekleyemem mi? Apple pay kullanmak icin telefonun bolgesini bulundugum yere mi ayarlamam lazim? Oyle olursa hali hazirda tl uzerinden aldigim aboneliklere ne olur?

Saygilar.


 
su anda app store turkiye'yi kullaniyorum ve apple pay calisiyor. apple pay'i app store yurtdisiyken mi turkiyeyken mi tanimladigimi hatirlamiyorum, degistirebiliyorsun zaten. yurtdisindayken turkiye store'unu kullaniyorum.


  • fakyoras  (06.05.22 01:14:31) 
Bölgeyi yaşadığın ülke yapmalısın, netflix spotify etkilenmiyor. bende etkilenmedi türk kk dan 20-30 tl çekiyor ayda beleş.

netflix + amazon prime + youtube premium + spotify taş çatlasın 100-110 tl falan. £6 yapmıyor.

sadece youtube premium £12 ingilizler için. kaba hesapla ortalama hepsine £40-50 veriyolar ayda min.

konudan bağımsız türkiye’ye büyük kıyak geçiyo adamlar :)
  • garavel  (06.05.22 02:23:07) 
Yaparsın.

Settings > General > Language & Region'dan ülkeyi değiştir. Sonra kurulacak. 2 gün önce Amerika için yaptım. Eski üyeliklerim de duruyor.
  • do you remember me  (06.05.22 07:08:16) 
uyelikler iTunes hesabin(Apple kimligi) ile alakali. telefonun bolgesi degisince onlar etkilenmez.

Apple pay icin gereklilik telefonun region'i ve kartin gonderildigi ulkenin ayni olmasi.
  • supergirl  (06.05.22 13:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.