[]

Q3’te Asgari ücrete zam gelir mi

Seçim öncesi yani, enflasyon 70e geldi bunlar yaranmak için asgariye bi zam daha ptlatırlar gibime geliyor. Olan yine beyaz yakalıya olacak.




 
Bence gösterge bu olacak zaten. Gelirse Ekim-Kasım gibi seçim geliyor demektir. Gelmezse 2023 hatta daha ilerisi belki de.

son yıllarda her şey beyaz yakalıya patladı zaten :/
  • nhk ni youkosu  (06.05.22 01:35:06) 
Gelmesi şart, 4 aylık enflasyon %30'u aşmış durumda resmi rakamlara göre korkunç bir oran bu. Ama bana yapmayacaklar gibi geliyor, para musluklarını kısmaya çalışıyorlar gibi. Emekli ikramiyesine zam yapılmaması, kredilere karşılık zorunluluğu getirilmesi gibi şeyler piyasadaki tl arzını kısmaya çalıştıklarının göstergesi. Asgari ücrette de şu an şey kafasındalar, geçen sene enflasyon 36'ydı biz %50 zam yaptık şu anki enflasyon asgari ücretli için 4 aylık %30 değil de %15. Sürekli aralık ayını da işaret etmeye başladılar. Görüntü olmayacak gibi yani.


  • furry burns  (06.05.22 09:07:14) 
Muhtemelen gelir evet. İşte sizi ezdirmedik muhabbeti filan yaparlar, sonra da 2023 baharı için seçim kararı alırlar.

Eğer seçimi bu son bahar yapmak isterlerse, bu ay içinde (Mayıs) bir zam gelebilir ve Kasım ayı için seçim kararı alınır.
  • kaptankedi  (06.05.22 09:55:36) 
bana yapmazlar gibi geliyor. bu kadar yüksek enflasyona rağmen faiz artırmıyorlar. saçmasapan da olsa bir planları var.

seçime bir yıl kala erken seçim kararı alınamaz. o yüzden artık bunu düşünmenin çok bir manası yok. en geç temmuza kadar erken seçim kararı alınmazsa seçimler vaktinde olur.
  • paintov  (06.05.22 13:07:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.