[]

Elektrikli Çim biçme makinesi

Kullandığınız ve tavsiye Edebileceğiniz bir marka model var mı?
50 m2 bahçe için bakıyorum. Öyle pahalı olması gerekmiyor



 
Bizde Einhell 1030 var. Hemen hemen aynı büyüklükte bahçe. 6 yıldır gayet memnunuz.


  • lancelot du lac  (05.05.22 23:37:24) 
Bosch almıştım 4-5 yıl önce ama modelini hatırlamıyorum, fakat aslında basit bir mantıkla çalışıyorlar, basit bir yapıları var. Bilinen hangi markadan alırsanız alın sıkıntı çıkacağını sanmam.

Einhell 1030 ve 1032 yeterli cihazlar gibi, baktım da şimdi, fiyatları da 850-880 tl.

Benim model bocsh ARM 32 sanırım, ya da çok benziyor, onun da fiyatı 980 tl imiş.

Kesme yüksekliğine dikkat edin aldıktan sonra, çok kısa kesmeyin tek seferde, çimler uzunsa.
  • John Bloor  (06.05.22 10:48:36 ~ 10:49:27) 
Arm 32 nin bir parçası plastik diyorlar sık sık sorun çıkarıyormus? Var mı öyle bir şey gerçekten.? Einhell inceleyeyim.


  • merkep gibi adam  (06.05.22 18:06:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.