[]

Misirlilar'i nasil bilirsiniz?

Arkadaslar, 4 tane Misirli ile calisma ihtimalim var, nasil insanlar? disiplin vs.
bir arkadasim Lübnanlilar ile calistigini, o calistigi kisiler erkek olduklari icin onu dinlemediklerini söyledi. bunlarda erkek sadece biri kadin, herhangi bir zorluk olur mu? arkadasimin dedigi gibi bir durum olacaksa valla hic ugrasacak halim yok, baska bir arkadasa söyleyebilirim.



 
sinirli tecrubeme dayanarak genelde 'dedigim dedik' turde mizaclari oldugunu soyleyebilirim. ama kadinlara karsi dinlememe gibi bir olay gozlemlemedim.


  • SulhiSaygili  (05.05.22 15:07:41) 
6 ay 3 erkekle calistim, kadinim. kadini dinlememe gibi bir durumla karsilasmadim ama gevsekler. takip etmezseniz saliveriyorlar kendilerini.
tabi her birey ayridir, benim calistiklarim gevsekti ama diger arkadaslarin ekibinde cok disiplinli, isini cok ciddiye alan insanlar vardi. o ekibin basi da kadindi.
sans meselesi biraz.
  • 65 derece  (05.05.22 15:17:32 ~ 15:17:48) 
Birkac ay calistim misirli birileriyle. Avrupalidan cok bize benziyorlar, iyi anlasmistik


  • fakyoras  (05.05.22 16:44:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.