[]

profesyonel cilt bakımı yaptırmak

dermapen, gözaltı ışık dolgusu, balkabağı peeling gibi yüze uygulanacak işlemleri yaptıran var mı aramızda? güzellik merkezleri yapıyor ama sanırım uygulayan doktor değil. ben aşırı korkuyorum böyle şeylerden kötü sonuç almaktan. güzellik uzmanları da belli bir eğitimden geçiyor biliyorum ama nedense çok merdivenaltı bi tabir gibi geliyor bana. kime, nasıl güvenip de yaptıracağız yaptıranlar varsa aydınlatabilir mi? teşekkürler.




 
Korktuğunuz şeyi yaptırmayın bence? Dermapen mesela bir güzellik uzmanına sorsan onu öyle bir pazarlıyor ki hemen yaptırmam gerek diye düşünüyorsun. Halbuki hayatta yüzüme yaptıracağım bir uygulama değil.
Benim rastladığım güzellik uzmanlarının bazıları tam pazarlamacı kelimesinin sözlük anlamıyken ve kişiyi ağa düşmüş gibi hissettirirken, bazıları da gerçekten insanın üzerine üzerine gelmeyen profesyonel kişilerdi.
Güveneceğin mümkünse doktorlarla beraber çalışan bir merkez bulmalısın. Araştır bol bol, güvenebileceğin bir merkez bul. bahsettiklerimin ücreti de daha yüksek oluyor bu arada.
  • maq  (04.05.22 07:58:24) 
bir doktorun güzellik merkezine gittim daha önce. cerrahtı. daha rahattı içim.
yine de bazı sıkıntılar yaşadım. gözaltı ışık dolgusu saçma sapan oldu, dermapen sırasında iğne damara geldi sanırım ve suratımda geçmeyen bir leke oluştu. yani doktor da olsa bazı sıkıntılar oluyor illaki. ama asla doktor olmayan bir yere gitmem. güzellik uzmanı dediğiniz, maq'ın da yazdığı gibi sizi komplekse sokup, işlem yaptırmaya psikolojik olarak zorluyor. "sadece soracağım" diye giriyorsunuz kapıdan, suratınız iğrençmiş, nasıl insan içinde dolaşıyormuşsunuz der gibi kötülüyorlar.

hasılı, uzun zamandır yeri olan ve doktor olan birine yaptırın. öncesinde internetten bilgi toplayın ve doktorunuza da bol bol danışın.

bir de, cilt bakımı için kaliteli markaların ürünlerini düzenli kullanmayı da deneyebilirsiniz. çünkü bahsettiğim merkezler çok pahalı artık. önceden 600'e yaptırdığım işlemi 2500'e yaptırıyorum. Ki, benimkiler hep bakım, dolgu vs yaptırmıyorum. watsons-gratis gibi yerler ve loreal gibi uyduruk markalar dışında, cilt için kaliteli ürünler aldım. Mbr gibi. Sephorada buluyorum genelde bu ürünleri. Çok işe yarıyor. Bu seçeceği de düşünün derim.
  • lovemyself  (04.05.22 16:07:21) 
hahaha evet lovemyself’in dediği gibi, güzellik merkezindeki bazı uzmanlar “bu suratla bu yaşa nasıl geldin” muamelesi yapabiliyorlar. Yani biraz kendine güveniniz azsa veya kötü bir döneminizdeyseniz sömürmeye eğilimli olabiliyorlar. Bu konuda dikkatli olun. Kendinizi iyi hissettiğiniz yerlerde yaptırın.


  • maq  (04.05.22 20:26:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.