[]

Çiçek sepetine denk site arayışı

Pazar günü çiçek Sepetin'den sipariş verdim ameliyat olan hastam için.

Sipariş verdikten sonra bildirim geldi, bu tarihte teslim edilemez diye. Teslimat tarihini güncelledim 2 gün sonrasına.

Dün aradılar, bilgi vermeden kapattılar. Dün akşam uygulama üzerinden iletişime geçtim. Bayi kapalı şuanda, cevap alamıyoruz yarın tekrar iletişim kurun dediler tamam deyip kaptım.

Bugün öğlen tekrar konuştum. Bayi yarın kapalı bugün teslim edelim dediler. Tamam dedim.

Bugün ne gelen ne giden var. Akşam tekrar iletişim kurmaya çalıştım. Müşteri temsilcileri konuşmayı sonlandırıyorlar hemen. Neyse 4.deneyişimde birisi bayi yarın kapalı dedi. O zaman neden gündüz yukarıda yazanları söylediniz dediğimde kopyala yapıştır cevap vermeye başladı. Çok üzgünüz vs. Peki teslimat ne zaman olacak diyorum. Cevap yok. Aciliyet bildirimi yaptım diyor ama kesin elle tutulur bir cevap veremiyorlar.

Şimdi bu durumda hakkımı nasıl arayabilirim?

Ve çiçek sepetine rakip daha kaliteli bir başka diye var mı rica etsem?

 
problem galiba bayram olmasindan kaynakli. ona denk bir site var mi bilmiyorum ama getir çarşı icerisinde konumunuza gore cicekciler de listeleniyor. oradan da siparis verilebilir.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (03.05.22 21:38:26) 
Hocam siteye ne gerek var? Yurt dışında değilseniz, gönderilecek adresin çevresinden googleda yüksek puanlı,yorumlu bir çiçekçiyi arayıp 1 saat içinde yollatabilirsiniz.


  • biravekahve  (03.05.22 22:09:49) 
Şu anda aynı şehirde değilim. O yüzden bu siteden sipariş verdim. Yoksa eve yakın yerlerden birisi kartla ödeme kabul etse oradan isterdim


  • rojava kurd u kurdistan  (03.05.22 22:32:39) 
interflora çok iyidir.


  • kobuzchu kiz  (03.05.22 22:42:53) 
Ben taze çiçek kullandım. Gerçekten çok çok iyiydi. Yolladığım yerler hep İstanbul'du, diğer iller için yorum yapmayayım.


  • invictae  (04.05.22 10:00:09) 
istanbul icin taze cicek kullaniyorum. simdiye kadar sorun yasamadim.


  • 65 derece  (04.05.22 13:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.