[]

Duyurunun patili cocuklularina eğlenceli anket

Kedinizin/köpeğinizin yavru halini mi yoksa yetişkin halini mi tercih edersiniz? Dün ablamizin bahçesinde baktiklari yavru kedileri ve annesini severken bu konuyu kendi aramızda konuştuk; size de sorayım istedim. :)

Bizim kedimiz 5 yaşında 40 günlükken evimize geldi. yavruyken de aşırı tatlıydı, hala fotoğraflarını açıp açıp seviyoruz ama ben büyümüş halini yavru haline bin kere tercih ederim sanırım. Aklıma gelen ilk üç nedense şöyle;

1.Aramızdaki bağ çok kuvvetli artık. Yavruyken o bize böyle düşkün değildi. Biz de sevip egleniyorduk ama bence biz de ona bu kadar bağlı değildik. Şimdi evin gerçekten bir bireyi.

2. Artik yetişkin olduğu için tüm kuralları anlıyor ve uyuyor. Küçükken yaşanan minik kazalar yaşanmıyor, kendine ait bir düzeni var. Ses tonumdan bile neyi yapmaması gerektiğini biliyor.

3. Biz de onun bir bakışından ne isteyip istemediğini anlıyoruz. Miyavlamasinin bile çeşitleri var.

Velhasıl yavru halleri çok şirin olsa da yetiskinlikleri bir başka diyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hepinize bol patili ve sevgi dolu günler dilerim efendimmmm. :))

 
Yavru ve yetişkinlik dönemleri en güzel. Aradaki kısırlaştırılmadan önceki dönemi özlediğimi söyleyemem. Aynı insanlardaki gibi kedinin de ergeni çekilmiyor.
Benim büyük oğlan 12 yaşında. Yaşlı bir beyefendi sayılır artık. Bu dönem de yavaş yavaş hastalıklar başgösterdiği için üzücü.

  • auroraaurora  (03.05.22 17:10:43) 
İki kedim var. İlki yavruyken gelmişti, ikincisi 2 yaşında geldi. O yüzden ikincisi için değerlendirme yapamayacağım :)

Açıkçası güzellik olarak yavru halini yetişkin haline tercih ederim. Sebebi:
- Yavru hali: i.imgur.com
- Yetişkin hali: i.imgur.com

Yetişkin hali de iyimiş bu arada :))

Ancak huy olarak ben de yetişkin halini tercih ederim. Tıpkı sizin gibi artık miyavlamasından ne istediğini anlar durumdayım. O da benim hareketlerimden ne yapacağımı anlıyor gibi. Mama vermeye gideceğim zaman anlayıp koşarak gelir mama kabına doğru mesela. Ben uyurken o da benim olduğum yerde uyur hep. Çok da sırnaşık, dibimden ayrılmaz. Bu tavırlarını seviyorum. Yavruyken hep kendi kendine oynardı. Şimdi oyununa beni dahil etmeye çalışıyor. Evde koltuğun altına kaçmış peçete falan bulunca fare yakalamış gibi miyavlayarak önüme bırakıyor :)
  • himmet dayi  (03.05.22 17:31:47) 
Himmet dayı yaa, sizinkinin bebekligi bizimkinin klonlanmış hali gibiydi zaten, cidden kartpostallık kedi yavrulariydi. Büyümüş halleri birbirinden farklılaşmış ama hala cook güzel Arwen :)))


  • fraise  (03.05.22 17:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.