[]

mkv uzantılı dizi

mkv uzantılı dizilerin görüntü kalitesi nasıl acaba. 120 mb boyutu var. hdtv ile kıyaslarsanız hangisini seçersiniz. depolama sorunu yok ama 720p indir demeyin. kalite olarak hangisi daha üstte mkv mi yoksa hdtv mi?




 
görüntü kalitesi sizi tatmin eder. bu boyutta bir mkv dosya, arşivlik olmasa da izleyip silmek için ideal kota dostu format..


  • conrad moricand  (14.06.10 12:04:35) 
mkv bir uzantıdır hdtv deildir. hdtv olarak sunulan dizilerin uzantısı mkv olur. genelde 720 p dir. hdtv demek amerikada hd yayınlanan dizileri kaydeden elemanların pyasaya sürdüğü diziler ve filmlerdir. yani direk tv den kayıt yapılır tivo vasıtasıyla. sonra da torrent lere falan genelde mkv uzantılı olarak sürerler. ama bazen uzantısı avi falan da olabilir benm rastladıklarımın çoğu mkv idi. kısacası
mkv bir formattır (daha doğrusu sıkıştırma biçimi) avi, mpeg gibi
hdtv de yapılan kaydın türüdür (bluray rip, dvd rip vb gbi)
  • rentts  (14.06.10 12:11:56) 
eğer laptop ta falan izleyeceksen çok fazla bir sorun yaratmaz. ama bilgisayar TV'ye bağlı, 82 veya daha büyük ekran tv de izliyorum dersen görüntü elbetteki 350 mb'lik (avi) ye göre kötü olacaktır. pixeller gözükecektir.

izlediğin diziyi arşiv yapıyorsan 350 mb(avi) indir. ama izledikten sonra siliyorsan 135 mb (mkv) indir.
  • janavarorion  (14.06.10 12:20:07 ~ 12:22:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.