[]

bulgaristan transit vize

bulgaristan üzerinden vizesiz bir ülkeye geçmek istediğimizde (kara yolu veya tren)
günlük veya transit bulgaristan vizesi alabiliyor muyuz?
veya vizesiz şekilde geçebiliyor muyuz?

bularistan ab.de ama schengende değil falan kendine has uygulamaları var diye soruyorum.
yukarıdaki sorulara net cevapları nereden bulabilirim? aradım, bulamadım çünkü.

thanks.
ve de iyi bayramlar : )

 
Transit vize alman gerekiyor.bunu donuste de kullanacagin icin coklu sekilde alman lazim.transit vizeyle gidiste ve donuste 48 er saat bulgaristan da kalabiliyorsun.

Vizesiz gecemezsin.

www.vfsglobal.com
  • duptıs  (02.05.22 22:46:30) 
Adimi hatirlamadigim bir anlaşma sayesinde bulgaristana transitte vize sormuyor. Hatta tek giriş yunan vizesinin cikisini makedondan yapip, sirpa gecip ordan bulgara girmiştim. Giriste kimse sen ne ayaksin dememisti.


  • duster  (03.05.22 01:21:48 ~ 01:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.